Lej en dværg

Book en dværg til dit arrangement

Som noget nyt har du mulighed for at booke en dværg til dit arrangement/event! Vi tør godt at love en fed og anderledes oplevelse!

Book en dværg

Book en dværg

Mød tæskeholdet

Book fx “tæskeholdet” til at sætte skub i festen – vores “tæskehold” er på kort tid blevet et kæmpe hit og vi tør godt at love en fed og anderledes oplevelse!

Du har også mulighed for at booke dem enkeltvis – tag et kig under deres profiler og læs mere.

Pris for at leje en dværg

Hvad koster det at leje en dværg?

Priser for private

1 time2000 kr
Efterfølgende timer1500 kr

Priser for erhverv

1 time2500 kr ex moms
Efterfølgende timer2000 kr ex moms

Timer herefter aftales en god pris.

Vær opmærksom på at der kan forekomme kørselstillæg der beregnes ud fra hvor artisten er den pågældende dato.

Stemnings billede fra Creative Circle’s CCA19 prisoverrækkelse hvor vi stolte kunne sende dette seje hold på scenen!

Kundernes favorit

Det siger vores kunder

5,0 rating
november 8, 2020

Laura kan varmt anbefales.
Laura passede godt på os i hele 7 timer og var virkelig godt selskab.
Meget udadvendt og charmerende😀
Tak for godt selskab, det er ikke sidste gang.
/Bobdrengene

Kristian Sørensen
5,0 rating
november 2, 2020

Vi havde Jackie forbi til en 30-års fødselsdag. Hun lavede et super godt strip show, hvor fødselaren fik en oplevelse for livet, og mere end 30 gæster var godt underholdt. Hun kan klart anbefaledes det var alle pengene værd.

Jeppe
5,0 rating
august 24, 2020

Alexa gjorde det simpelthen så godt til mine kammeraters svendegilde i lørdags. Virkelig god service og super udadvendt og glad pige som gav den bedste optræden. Det var helt sikkert ikke sidste gang.

Tobias

Ring og book vores artister allerede nu eller udfyld vores kontaktformular – vi sidder klar!

Åbningstider booking telefon:

Mandag-torsdag12.00-20.00
Fredag-lørdag12.00-02.00
Søndag12.00-18.00

Lej en dværg til dit arrangement

Lej en dværg til at sætte skub i festen. Der er lagt i ovnen til en fed og anderledes oplevelse, når du lejer en dværg til dit næste arrangement.

Hos Charlotte Schou Strip og Event kan du leje en dværg til dit arrangement. Det giver festen en anderledes og humoristisk vinkel, som helt sikkert vil være et hit blandt deltagerne. Du bestemmer selv, hvad formålet med at leje en dværg skal være.

Prøv eksempelvis vores ‘tæskehold’, hvor Thomas, Kristian og Ann kommer ud til dit event og agerer voldsmænd og -kvinde – eller lej en dværg som den ubudne og fulde gæst, der har crashet feste.

Lej én dværg til dit arrangement – eller book alle på en gang

Du kan vælge mellem at leje alle på én gang, eller du kan booke dem enkeltvis. Uanset, om du lejer alle på én gang eller blot udvælger en af vores profiler, kan du være sikker på, at festen bliver taget til helt nye dimensioner.

Klik dig ind på de enkeltes profiler, hvor du kan læse mere om, hvad der karakteriserer dem hver især. Her kan du samtidig se billeder og videoer, du kan bruge som inspiration til din næste fest eller begivenhed.

Lej en dværg til den ultimative prank

Når du lejer en dværg, kan du være sikker på, at festen bliver helt uforglemmelig. Du kan leje en dværg til dit arrangement, som står for at være bartender, dørmand, vært eller taler. Du kan også leje en dværg til at være statist i en musikvideo. Det er helt op til dig – så længe, du overholder de grænser, der på forhånd er sat.

Skal aftenens hovedperson udsættes for den ultimative prank? Lej eksempelvis en dværg, der pludselig crasher festen og jagter hovedpersonen iklædt et ‘Chucky’-kostume. Du kan også leje en dværg, der spiller fuld og holder en tale midt i arrangementet. 

Udfyld vores bookingformular eller ring til os på (+45) 20 36 26 63 og fortæl os om dine idéer, så tager vi en snak om, hvordan vi realiserer dem. Det er en god idé at booke i god tid, så vi kan garantere, at vores statister står til rådighed. 

Gør som 4.687 andre og følg Charlotte Schou Strip & Event

Charlotte Schou på FacebookCharlotte Schou på InstagramCharlotte Schou på YouTube