Mandestripper Casanova

Bestil Casanova i dag

Mød vores populære og dygtige Casanova! Casanova ved uden tvivl hvad han laver! Med hans flotte, markerede krop, hans død charmerende smil og hans vanvittige moves er festen hermed sikret! Casanovas shows overrasker altid, fra start til slut. 

Book Casanova nu og oplev et show I sent glemmer!

Casanova kan bookes til

  • Stripshow
  • Stripshow dobbelt mand/kvinde
  • Topløs servering
  • Bodytequila
  • Cocktail bartender
  • Stripundervisning

“Hej. Vi har lige haft besøg af Casanova. FUCK HAN VAR GOD! Han gjorde det så pisse hamrende godt! Ej det var vellykket! Og han hev den lige hjem:)”

– Kristina, København

“Fantastisk! Snakkede med en super sød og hjælpsom fyr (Stuart) da jeg skulle booke en stripper til et polterabend. Vi valgte Casanova og det har vi absolut ikke fortrudt! Han var så sød, sjov, dygtig og ikke mindst så lækker! Alle pigerne til det polterabend var helt vilde og han leverede et fantastisk show, hvor flere af pigerne udover bruden også blev inddraget! Alle havde en fest og vi blev alle enige om at det ihvertfald ikke var sidste gang, vi ville booke ham!

– Camilla, København

“Godaften, vi har haft besøg og jeg er bare nødt til at skrive til dig. Vi har efterhånden prøvet der en del gange og det her er uden tvivl det allerbedste ever. Han leverede et verdensklasse show. Alle kvinder var helt tændt og alle mændene ville ønske at de var ham. Alle har været oppe hos mig og sige at ham der, han var fucking frækt og at showet var for frækt. Lov mig at du giver vores feedback videre til Casanova. Tak!”

– Anonym, Kbh S

“Hej Charlotte.

Vil blot skrive og sige tak for et fantastisk første stripshow for mange af os der havde glæden af at se den meget charmerende Casanova igår aftes. Han gjorde det VIRKELIG godt 😃 og var rigtig god til også inddrage andre end bruden, vi følte os alle lidt specielle igår aftes både under stripshowet og da vi havde fornøjelsen af ham til topløs betjening. Bestemt ikke sidste gang jeg booker hos jer hvis jeg skal bruge en pæn mand en anden gang 😀
De bedste hilsner fra Kirstine og resten af polterabendgruppen.”

– Kirstine, Sjælland

“Hej Charlotte
Jeg bookede Donny og Casanova til en julefrokost på veterinærmedicinstudiet for 350 damer d. 1 december, og jeg vil bare sige, at det simpelthen var det bedste!
Tusind tak for så mega god service og så søde, professionelle og kompetente mænd. Vi vil helt klart bruge jer fremover, for det var virkelig en succesoplevelse, og vi har kun fået ros fra alle pigerne der så de to flotte shows.
Du må endelig sige tusind tak for en god aften til drengene! De var skide gode!”

– Sofia, København

“Hej Charlotte
Vi havde glæden af at blive underholdt af Casanova i lørdags… Og hold nu kæft hvor blev vi underholdt 🙂
Det var et vanvittigt godt show han leverede… Alle kunne være med, unge som gamle.. Det var frækt og sexet… Men slet ikke i nærheden af at være vulgært.
Til trods for at det var en moden herre, som Casanova skulle strippe for, var han ekstrem professionel.. Han gav fødselaren et stort smil på læben og en aften han sent vil glemme.
Som sagt så var han top professionel fra start til slut, og vi følte os trygge fra han kom ind af døren… Man kunne mærke at han vidste hvad der skulle til for at give festen et ekstra pift. Det var fuldstændig legendarisk 🙂
Tusind tusind tak :)”

– Christina, Slagelse

Ring og book denne artist nu eller udfyld vores bookingformular – vi sidder klar!

Åbningstider booking telefon: 

Mandag-torsdag12.00-20.00
Fredag-lørdag12.00-02.00
Søndag12.00-18.00