Booking & Kontakt

Her på siden kan du skrive til os via kontaktinformationerne, eller ved at udfylde formularen nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig, og er klar til at hjælpe med spørgsmål også!

Åbningstider booking telefon:

Mandag-torsdag12.00-20.00
Fredag-lørdag12.00-02.00
Søndag12.00-18.00

Oftest er vi at fange på telefonen uden for åbningstid – så du skal altid være velkommen til at give os et kald – og hvis vi ikke skulle svare, så send os gerne en sms og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Udfyld kontaktformularenPrivat- eller virksomhedsbooking?

Kundernes favorit

Det siger vores kunder

5,0 rating
marts 21, 2020

Alexa gjorde min fødselsdags fest til en helt speciel stemningen kom helt i top , det var et fantastisk flot og prof chou hun lavede , kan kun varmt anbefale hende et virkelig smuk pige i et fantastisk humør og som ved hvad hun gør , tusinde tak for en rigtig god oplevelse lørdag d. 7/3-20 venlig hilsen Kaj

Kaj Pedersen
5,0 rating
februar 10, 2020

Hejsa,
Vil sige at Ann er en utrolig person, der er ærlig og ikke bange for at sige sin mening!! Kender hende fra tidligere, og man tager ikke fejl af hende, WYSIWYG Og det er ikke ondt ment, tværtimod!! De varmeste anbefalinger herfra!!

Rasmus
5,0 rating
april 27, 2019

Ville sige tusind tak for et super godt show fra mike😊 Han var rigtig god og alle var meget tilfredse, kan godt anbefales😊 Skulle også sige tak fra min datter for det gode optræden selvom hun blev meget flov. Men en aften hun aldrig vil glemme😊 Tusind tak mike😊😊

Linda Jørgensen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at indtaste din email herunder!