Booking & Kontakt

Her på siden kan du skrive til os via kontaktinformationerne, eller ved at udfylde formularen nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig, og er klar til at hjælpe med spørgsmål også!

Åbningstider booking telefon:

Mandag-torsdag 12.00-22.00
Fredag-lørdag 12.00-02.00
Søndag 12.00-22.00

Oftest er vi at fange på telefonen uden for åbningstid – så du skal altid være velkommen til at give os et kald – og hvis vi ikke skulle svare, så send os gerne en sms og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Udfyld kontaktformularen

Privat- eller virksomhedsbooking?

Kundernes favofit

Det siger vores kunder

5,0 rating
februar 20, 2019

Super service og en fantastisk dejlig og smuk pige med et mega lækkert show! Hun kan varmt anbefales, da hun både er vildt lækker med hendes røde hår og hendes tusser, og hendes show var super fedt, og rigtig frækt!
Pigen hedder Hailey og har den bedste anbefaling med her!

Kåre Nielsen
5,0 rating
februar 20, 2019

Hej Charlotte og Casanova. Vi havde en fantastisk aften i selskab med en meget professionel ung herre igår aftes til polterabend. Selv da brandalarmen gik igang pga al hans røg forblev han professionel. Tusind tak for et fantastisk første stripshow for mange af os der havde glæden af at se den meget charmerende Casanova igår aftes. Han gjorde det VIRKELIG godt og var rigtig god til også inddrage andre end bruden, vi følte os alle lidt specielle igår aftes både under stripshowet og da vi havde fornøjelsen af ham til topløs betjening. Bestemt ikke sidste gang jeg booker hos jer hvis jeg skal bruge en pæn mand en anden gang.
De bedste hilsner fra Kirstine og resten af polterabendgruppen.

Kir Normann
5,0 rating
februar 20, 2019

Charlotte har med uovertruffen kundeservice, hjulpet mig med at finde de helt rigtige eventpiger til mit arrangement. Charlotte brugte tid på at forstå os og vores behov og jeg fik på intet tidspunkt det indtryk, at der bare var tale om business. Hun efterlod mig med det indtryk, at det var vigtigt for hende at mit arrangement blev en succes.

Andersen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at indtaste din email herunder!