Booking & Kontakt

Book vores artister i dag på telefonen eller gennem formularen

Her på siden kan du skrive til os via kontaktinformationerne, eller ved at udfylde formularen nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig, og er klar til at hjælpe med spørgsmål også! (AKUT booking? Ønsker du udrykning inden for 24 timer, så ring!)

TLF.: +45 2036 2663INFO@CHARLOTTESCHOU.DK

Åbningstider booking telefon:

Mandag-torsdag12.00-20.00
Fredag-lørdag12.00-02.00
Søndag12.00-18.00

Oftest er vi at fange på telefonen uden for åbningstid – så du skal altid være velkommen til at give os et kald – og hvis vi ikke skulle svare, så send os gerne en sms og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Udfyld bookingformularen  Privat- eller virksomhedsbooking?

  Ved booking af stripshow (kryds af):

  Kundernes favorit

  Det siger vores kunder

  juni 30, 2024

  Vi har haft glæden af Casanova til vores søsters 50 års fødselsdag, hvor vi var en blandet skare af unge og ældre. Casanova var i den grad med til at give vores søster en helt uforglemmelig oplevelse 😀 som hun sent vil glemme.

  Showet var super frækt uden at blive for vulgært. Og sikke mange seje tricks Casanova kan🤩.

  Vi var meget meget tilfredse☺️…

  Så tak til Casanova for at gøre vores fest til noget helt særligt.

  Susanne og Co.
  juni 23, 2024

  Kære Agentur…….,Venligst ikke slet vores kommentarer trods vores enstjernede vurdering!!!!!!!!!! Vi ønsker at udtrykke vores skuffelse over oplevelsen med den mandlige stripper Casanova. Forestillingen blev beskrevet som klovnagtig, med et forsøg på at efterligne Magic Mike, som ikke lykkedes og bestemt ikke var en professionel strip. Brugen af gymnastiksko blev betragtet som upassende, ligesom den arrogante holdning over for kunder. Vi mener, at der ville have været mere fokus på uddannelse og respekt over for kunderne.Bedste hilsner…..

  Maary

  Response from Charlotte Schou

  Hej Maary. Vi sætter rigtig stor pris på feedback, men desværre oplever vi en del fake anmeldelser. Vi vil rigtig gerne snakke med jer, men da I ikke ønsker at stå frem med hvilket arrangement, det drejer sig om, er det svært at løse for os. Kontakt os meget gerne, så vi kan kigge nærmere på bookingen. I kan kontakte os på info@charlotteschou.dk eller på tlf 20362663

  Vi håber på at høre fra jer. Fortsat god weekend.

  Venligst Charlotte Schou teamet

  marts 12, 2023

  Jeg afviklede Chloe til den 21 års fødselsdag jeg var dj til igår lørdag 11/3, og nu det efterhånden hverdag for mig at se dansere, men dette show var over alle forventninger, og både gæster og fødselaren var helt oppe at ringe efterfølgende..

  Hun performede foran 85-100 gæster, så sceneskræk er hun bestemt ikke, og fik involveret flere gæster, samt givet alle et stort smil og et lille grin med på vejen også.

  Tak for oplevelsen Chloe, du har gjort det igen❤️

  Nicolaj Hartvig

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at indtaste din email herunder!