Strip til polterabend

Polterabendsæsonen er igang!

Står du og skal arrangere polterabend og gerne vil give din ven/veninde en oplevelse vedkommende vil huske tilbage på med smil?

Skal gommen vækkes med et stripshow eller skal I selv lære at strippe?

Stripundervisning er blevet vældig populært! Her vil I alle få en times undervisning hvorefter gommen/kommende brud til sidst skal levere et stripshow/lapdance til en af vores artister – lyder det sjovt? Vi tør godt at love jer en tid med masser af sjov og spas!

Som noget nyt kan vi også tilbyde drag-makeover! Med en drag-makeover bliver gommen forvandlet til en ægte Drag Queen med vores Miss OTB som den bedste lærermester!

Vi har også top seje dværge der kan bookes som fx “tæskehold” – tag et kig på dværgene og se hvad de blandt andet kan bookes til her.

Der er masser af muligheder for sjove og frække indslag til polterabend! Vi kender branchens muligheder og strikker gerne en pakkeløsning sammen til jer ud fra jeres ønsker.

Vi har mange samarbejdsparterne og kan derfor også stå for blandt andet limousine kørsel, partybus, dansestudie, lydstudie, diverse bars/diskoteker, whisky smagning, poker arrangementer og mange andre løsninger. Vi har også folk til at følge jeres dag med et video kamera og fange dagens højdepunkter for derefter at klippe det sammen til en fed video så I kan mindes dagen.

Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser! Vi kan levere komplette pakkeløsninger til hele dagen hvilket kan inkludere alt fra artister, mad/drikke, aktiviteter, transport osv. sammensat ud fra jeres budget og eventuelle ønsker. Kontakt os nu og hør nærmere.

Book jeres partybus hos www.gallakorsel.dk

Ring og book vores artister allerede nu eller udfyld vores kontaktformular – vi sidder klar!

Åbningstider booking telefon:

Mandag-torsdag12.00-22.00
Fredag-lørdag12.00-02.00
Søndag12.00-22.00