Strip til polterabend

Polterabendsæsonen er igang!

Står du og skal arrangere polterabend og gerne vil give din ven/veninde en oplevelse vedkommende vil huske tilbage på med smil?

Skal gommen fx vækkes med et stripshow eller skal I selv lære at strippe?

Der er masser af muligheder for sjove og frække indslag til jeres polterabend! Vi kender branchen og strikker gerne en pakkeløsning sammen til jer ud fra jeres ønsker.

Vi har mange samarbejdsparterne og kan derfor også stå for alt hvad hjertet begærer!
Herunder fx:

– Partybus / limousinekørsel
– Danseundervisning (Danseundervisning for enten hovedpersonen – eller hele holdet)
– Dansestudie (Mangler i stedet til sådan et event -så kan vi også klare det)
– Lydstudie (Indspil en sang i professionelle rammer – Vi hjælper også gerne med teksten)
– Div. Barer & diskoteker (Mangler i lokalet? Så kan vi også klare det)
– Spiritus smagninger (Alt fra øl til whisky, you name it!)
– Poker arrangementer (Skal i have hjælp til en spilleaften eller lign? -Så går vi all in på opgaven)
– Fotograf (Skal jeres dag fanges til evigt minde, så står vi gerne for både fotos og video)

Som noget nyt kan vi også tilbyde drag-makeover! Med en drag-makeover bliver gommen forvandlet til en ægte Drag Queen !

Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser! Vi kan levere komplette pakkeløsninger til hele dagen hvilket kan inkludere alt fra artister, mad/drikke, aktiviteter, transport osv. sammensat ud fra jeres budget og ønsker. Kontakt os nu og hør nærmere, ingen opgave er for stor eller lille!

Book jeres partybus hos www.gallakorsel.dk

Ring og book vores artister allerede nu eller udfyld vores kontaktformular – vi sidder klar!

Åbningstider booking telefon:

Mandag-torsdag12.00-20.00
Fredag-lørdag12.00-02.00
Søndag12.00-18.00

Strip til polterabend går aldrig af mode

Vil du leje en stripper til at fuldende polterabenden? Hos Charlotte Schou Strip og Event har vi landets bedste og frækkeste strippere, og vi kan komme med kort varsel. Det er muligt at kombinere vores ydelser, så de matcher præcis dine ønsker.

Strip til polterabend er nærmest en tradition – det er den perfekte måde at vinke farvel til livet som ungkarl eller -kvinde. Samtidig tilfører et dampende hedt stripshow polterabenden en både fræk og humoristisk vinkel. Med strip til polterabenden kan du drille hovedpersonen med, hvad han eller hun går glip af, når ægteskabet bliver officielt. 

Du bestemmer selv rammerne, når du hyrer en stripper til polterabend hos os. Du kan vælge det traditionelle stripshow på mellem 12-15 minutter, hvor den vordende gom eller brud får en fræk lapdance, eller du kan gå hele vejen og overraske med en sushipige, topløs servering eller en kombination af forskellige ydelser.

Lær at strippe til polterabenden

Vurderer du, at det ikke vil falde i god jord at leje en stipper til polterabend, hvorfor så ikke selv prøve kræfter med et stripshow? Stripundervisning er en sjov og populær aktivitet til polterabender. Du kan booke en stripunderviser hos os, hvor alle får en times undervisning.

Efterfølgende skal hovedpersonen levere et stripshow eller en lapdance til en af vores artister. Vælger du denne form for strip til polterabend, tør vi godt garantere, at alle gæster får en sjov og anderledes aften.

Skal vi stå for mere end bare strip til polterabend?

Hvis strip til polterabend i sig selv er nok, tilbyder vi forskellige pakkeløsninger, der kan sammensættes ud fra dine ønsker. Vi har gode og pålidelige samarbejdspartnere, der kan tilbyde alt fra partybus, limosinekørsel, dansestudie til whiskysmagning, topløs servering og strip til at danne ramme om den perfekte polterabend.

Ring til os på (+45) 20 36 26 63 eller kontakt os via vores booking-formular, så tager vi en snak om, hvad der skal til for at skabe den helt perfekte polterabend.