Stripper i Odense

Odenses dygtigste og frækkeste strippere – klar til booking!

Bestil stripper i Odense

Står du og skal bruge mange strippere eller søger du noget specifikt, så giv os et kald.
Pssst.. Vi har flere strippere end dem der ses på siden!

Ring og book vores artister allerede nu eller udfyld vores kontaktformular – vi sidder klar!

Åbningstider booking telefon:

Mandag-torsdag12.00-20.00
Fredag-lørdag12.00-02.00
Søndag12.00-18.00

Strip Odense – sådan booker du en stripper i Odense

Vores bureau er et af Danmarks bedste til at levere topunderholdning. Vores enorme udvalg af strippere, der kan please enhver, er nemlig klar til at levere en ultimativ oplevelse. Vi rykker ud i alle dele af Danmark, så hvis du skal bruge en stripper i Odense, er vi klar til at være behjælpelig.

Vi leverer stripshow med mange forskellige formater og temaer i Odense og i løbet af en times tid kan du have verdensklasse striptease til dit arrangement. Vi kan opfylde lige præcis det du ønsker, og vores dygtige team af artister og eventpersonale står klar til at give dig den bedst mulige oplevelse. Hos Charlotte Schou Strip og Event er vi nemlig specialister i at planlægge og eksekvere et stripshow eller andet arrangement, så alle bliver 100 % tilfredse. Strip i Odense er et særsyn, og vores dedikerede team af artister står klar, til at hjælpe til alle tænkelige events. 

Alle vores stripper er professionelle, og kan hver især skabe et unikt show. Det er som regel arrangementer som herrejulefrokoster, polterabends og lignende, hvor en stripper i Odense ofte leverer stripshow. Men faktisk er en stripper også populær til fødselsdage, studentergilder og lignende. 

Her kan du booke en stripper i Odense

Hvis du skal bruge en stripper i Odense til et arrangement, står vi hos Charlotte Schou Strip og Event klar til at hjælpe dig. Vi garanterer dig et spektakulært show til topkarakter og lover dig striptease for alle pengene. Vi stiller høje krav til vores artister, så vi kan sikre, at du er fuldt ud tilfreds med det show du modtager. Derfor består vores fold af artister kun af stabile og særdeles kompetente stripper, der ved de selv er dygtige og kan levere et magisk show.

Når du booker en stripper, eller noget af vores andet personale til dit arrangement gennem vores bureau, så er du sikker på, at du får som aftalt. Vi står nemlig for ordentlighed og transparens i branchen, hvilket vil sige, at alle vores stripper er stabile og møder til aftaler til tiden.Derudover er vi meget flexible med de opgaver vi skal løse for dig. Vi kan nemlig kombinere mange af de ydelser vi tilbyde og skræddersy pakker til dig, så dine ønsker opfyldes.

Gennem lang tid, hvor vi har bygget et troværdigt og stærkt brand op, har en af vores hovedopgaver været at gøre vores kunder 100 % tilfredse. Det vil sige, at vi i dag kan løse rigtig mange situationer og ønsker med hjælp fra vores exceptionelt dygtige personale. Derfor så kontakt os pr. telefon eller mail, hvis du skal bruge en stripper i Odense. 

Stripper i Odense

Skal du bruge en stripper i Odense skal du derfor kontakte os. Vores team er klar til at hjælpe dig alle ugens syv dage, og i langt størstedelen af døgnets 24 timer. Vi garanterer dig for, at hvis du vælger en af vores stripper, der med glæde kører til Odense og omegn, så bliver du 100 % tilfreds med showet. I løbet af en time kan en stripper i Odense være fremme og levere et stripshow, der normalt tager mellem 12 og 15 minutter. 

Hver enkelt stripshow aftales individuelt med stripperen, og derfor kan strip variere meget angående tema, format og så videre. Men selvom, hver eneste stripper i Odense kan noget unikt er fælles for dem alle, at de kan levere et farverigt indspark til et arrangement. 

Julefrokost og Polterabend – Strip Odense

Har der overhovedet været en polterabend, hvis der ikke har været strip? Sådan er der mange der spørger sig selv, og vi er meget enige i den betragtning. Strip hører ganske enkelt til som en integreret del af en fed polterabend. Hvis du også er enig i det, og skal arrangere en polterabend med strip i Odense, så hjælper vi med glæde dig. Vores bureau kan hjælpe dig med koordinering og planlægning af den fedeste dag for brudgommen eller bruden. Vi er professionelle og ordentlige, og derfor kan du trygt overlade dele af ansvaret for underholdning til os. 

En anden klassisk begivenhed, hvor strip også sommetider kan findes, er herrejulefrokoster. Hvis du skal bruge en stripper i Odense til en julefrokost rykker vi også gerne ud. Vi lover at banke et show op, der med garanti kan slå den underholdning du ellers havde overvejet. Der er bare noget over strip til julefrokosten, der gør det mere underholdene og festligt.

Mandestrip Odense

Naturligvis har vi også sørget for, at der kan leveres shows til kvinderne. Mandestrip i Odense er en sjælden disciplin, men hos os kan du bestille mandestrip, når du har lyst. Hvis du derfor skal arrangere brudens polterabend eller jeres tur i byen skal have ekstra meget fart på, står vores mandestripper klar til at levere et show af olympiske dimensioner i Odense. Ligesom pigestrip, er vores mandlige strippere naturtalenter og kan skabe en helt unik fed stemning til en fest eller andet arrangement. Derfor så overvej at booke hos os næste gang, du skal bestille en mandestripper i Odense.

Strip Odense – sådan booker du en stripper i Odense

Hvis du skal bruge en stripper i Odense til et arrangement, så sidder vi klar til at hjælpe dig alle ugens dage. Du kan ringe til os på nummeret 20 36 26 63, hver eneste dag – vi er klar til at tage imod din booking fra søndag til torsdag fra klokken 12 til 22, samt fredag og lørdag fra klokken 12-02. Her kan vi hjælpe dig med alle dine ønsker, og vi forsøger altid at give dig den bedste service.

Vores bureau bryster sig af, at kunne nå ud til alle afkroge af det danske land indenfor en time – og her kan du selvfølgelig også booke en stripper i Odense. Derudover kan vi også klare bookingen elektronisk, hvis du udfylder den kontaktformular, der findes her på vores hjemmeside.

Vi lover at vende tilbage med et svar lige så hurtigt, det overhovedet er muligt. Med andre ord kan du altså bestille en stripper i Odense, når som helst og hvor som helst.