Stripper i København

Hovedstadens dygtigste og frækkeste strippere – klar til booking!

Bestil stripper i København

Står du og skal bruge mange strippere eller søger du noget specifikt, så giv os et kald.
Pssst.. Vi har flere strippere end dem der ses på siden!

Ring og book vores artister allerede nu eller udfyld vores kontaktformular – vi sidder klar!

Åbningstider booking telefon:

Mandag-torsdag12.00-20.00
Fredag-lørdag12.00-02.00
Søndag12.00-18.00

Strip København – book en stripper i København her

Hos Charlotte Schou er vi leveringsdygtige i hele landet. Vores håndplukkede udvalg af strippere kan levere shows i alle dele af landet. Det gælder naturligvis også i Danmarks hovedstadsområde. Her får du det største udvalg, hvis du leder efter stripper i København, og der kan leveres forskellige former for shows. De mange stripper kan hver især levere noget unikt og med garanti banke et show op, der skaber noget at snakke om til festen.

For mange er strip kun noget, du oplever til julefrokoster, polterabend og lignende arrangementer. Det kan dog virkelig også sætte skub, i enhver fest og stemningen er atmosfærisk efter et stripshow.

På siden kan du se, hvilke strippere du kan få besøg af, hvis du bor i København. Det store galleri af stripper præsenterer en bred diversitet, og hver enkelt stripper har sine unikke kvaliteter. Et stripshow fra en stripper i København, kan være en magisk oplevelse, da striptease i hovedstaden er blandt landets bedste.

Striptease, Stripshow, Pigestrip – du kan bestille det hele lige her!

Hos Charlotte Schou Strip og Event, er det kun den absolutte top af strippere og eventpiger, der tilbydes. Hvis du vælger vores stripper bureau, er du garanteret fantastisk underholdning, ordentlighed og rigtig god planlægning. Så uanset om du skal booke en stripper i København til julefrokosten, polterabenden eller bare skal holde en herreaften kan vi være dig behjælpelig. Der er nemlig helt sikkert en løsning, der passer til dig. Vi har også specielle skræddersyede pakkeløsninger til dig, der ønsker en federe og mere farverig fest. Her kan du kombinere både topløs servering, stripshow og body-tequila’er i forskellige pakker, som passer til dit behov. Det er en helt genial løsning til dig, der ønsker fart på festen. 

Lej en stripper, book eventpersonale eller sammensæt din personlige løsning til festen. Så er du sikret stripshow, god stemning og en helt igennem forrygende oplevelse. 

Pigestrip med fart på

Vi tilbyder et enormt udvalg af lækre strip-artister, der kan levere et show i absolut verdensklasse. Så skal der fart på festen, kan vi garanterer, at de 12-15 minutter artisten underholder, er samtaleemnet resten af aftenen. Der kan nemlig bestilles stripper til forskellige lejligheder, og med forskellige temaer. Vi har et kæmpe udvalg af strippere, der kan levere det du ønsker. Derfor sætter vi høje krav til de strippere vi ansætter, og sørger for at have en bred vifte af forskellige stripper i vores portefølje.

Julefrokost med strip i København

Der er traditioner, der er værd at holde fast på. Strip til herrejulefrokosten er i særdeleshed en af dem. For ligesom der serveres sild til forret, flæskesteg og medister til hovedret og ris ala mande til dessert, serveres der også strip som underholdning. Det er lige så sikkert som amen i kirken. Derfor leverer vi også stripshows til julefrokoster og kan imødekomme de fleste behov, der er til striptease i København.

Der er intet, som slår en stripper til underholdning, og derfor kan vi sørge for et godt show. Uanset om det er julefrokost i firmaet eller herrejulefrokost kan en af vores strippere med garanti hæve stemningen til festen..

Spark polterabenden i gang med en stripper i København

Er der noget helt andet, hvor strip også er en tradition, så er det en polterabend. Det er ikke rigtig en polterabend uden, at der som minimum har været en stripper og smide tøjet. Hos Charlotte Schou Strip og Event kan vi hjælpe dig med at planlægge den ultimative polterabend for brudgommen eller bruden. Her kan vi både arrangere stripshows, eventpersonale, sushi-piger, topløs servering og meget andet, der er med til at få stemningen på kogepunktet. 

Her kan der både arrangeres polterabend for mænd og kvinder, da Charlotte Schou Strip og Event både kan tilbyde pigestrip, mandestrip samt eventpiger- og drenge. Det kan altså lade sig gøre at sparke gang i en polterabend, hvis du hyrer det rigtige personnel til det. Så hiv fat i os i dag, og planlæg den ultimative polterabend for dem, der skal giftes. Polterabend i København er ideelt, da du har uendelig adgang til fede muligheder for at planlægge den vildeste dag med action, spisning og bedst af alt – masser af strip.

Herretur med Strip i København.

Hvis du er på udkig efter underholdning, til at skabe den ultimative herretur, så er strip naturligvis en selvfølge. Strip i København kan du finde mange steder, men ingen steder finder du lige så stort et udvalg af dygtige strippere som hos os. Der er simpelthen noget for enhver smag, og det kan helt sikkert lykkes for os at strikke den perfekte herretur sammen. Bland f.eks. cocktails og sushi hos vores eventpersonale med en et stripshow fra en af stripperne. Dermed er du garanteret en ultimativ oplevelse og en herretur, som du helt sikkert ikke glemmer lige foreløbig.

I Europa finder du mange forskellige lokationer, der arrangerer herreture. Budapest, Prag, Warszawa og andre byer, hvor det er muligt at holde en magisk herretur. København er også en af de byer, hvor du altså kan opleve action “for drengene”. Kontakt os og hør, hvad mulighederne er, for at lave en helt uforglemmelig herretur.

Mandestrip – Strip København

Der er selvfølgelig også godter til pigerne hos Charlotte Schou Strip og Event. Hvis du ønsker mandestrip i København, så er vi også klar til at levere et show ud over det sædvanlige. Vores store udvalg af mandestrippere er blandt det største i Danmark, og du finder simpelthen ikke et mere hakket hold, end vores mandlige strippere. Så hvis du skal arrangere polterabend for bruden, eller der skal smæk på “Girls Night out”, så kan en mandestripper virkelig sætte fut under kedlerne.

Her på siden kan du finde vores store galleri af mandestripper, der hver især har noget unikt at byde ind med. Der kan leveres shows efter ønske, og det kan lade sig gøre at planlægge de helt perfekte stripshow i København.

Impulsivt eller planlagt – vi er der indenfor en time

Hvad enten det var festens plan eller ej, så kan vi levere shows i hele landet inden for en time. Det kan jo ske, at festen stikker fuldstændig af, og der er brug for en stripper. Og her garanterer vi, at vi kan være ude med en stripper ved samtlige lejligheder – og langt det meste af døgnet indenfor en time efter aftale. Vi er leveringsdygtige i hele landet, så uanset om du skal bruge en stripper i København eller i Thyborøn, så er der mulighed for at få sig et stripshow af olympiske dimensioner.

Det er også vel at mærke uagtet, om du har planlagt begivenheden i forvejen, eller helt spontant skal bruge en stripper. Derfor så tøv ikke med at kontakt os, enten pr. mail,  på vores hjemmeside eller via telefonen. Vi er til at få fat på, på alle tider af døgnet og kan som sagt levere alt fra eventpiger til strip indenfor en time.

Eventpersonale

Det er også muligt at booke eventpersonale til at servere pindemadder og cocktails. Her møder attraktive kvinder og mænd op i fint tøj, og serverer, hvad du beder dem om at servere. Det er en perfekt måde at gøre et godt førstehåndsindtryk på til receptioner, fester eller andre begivenheder, hvor der skal serveres drinks og snacks. Eventpigerne kan også bookes til diverse arrangementer som modeller, nummerpiger, musik-videoer og meget andet, hvor der kræves flotte piger.

Når du booker eventpiger hos os, er du garanteret stabile, venlige og servicemindede piger, der gør deres arbejde brandgodt. Vi stiller nemlig høje krav til de piger, der bookes igennem vores bureau for at sikre, at du er tilfreds med deres indsats.

Er du ude i noget endnu mere spektakulært, så er det også muligt at booke andre individer gennem vores bureau. F.eks. kan det lade sig gøre at bestille en dværg eller en drag queen, så festen bliver spicet endnu mere op.

Priser for Strip København

Vi garanterer fantastisk underholdning og konkurrencedygtig priser. Vi er derudover også et professionelt bureau, hvor stripper bliver behandlet professionelt og ordentligt. Derfor starter vores priser for strip i København ved 1.900 kr. Derudover er det muligt at booke striptease sammen med topløs servering, dobbelt stripshow eller lignende for en yderligere merpris.

Derudover er det muligt at bestille topløs servering eller nøgenserviering i op til to timer til priser fra 1.600 kr. Du kan tilmed bestille en sushipige til sin topløse servering for en time af gangen til 2.500 kr. Vil du gerne selv i gang, kan du købe stripundervisning for 2.500 kr. i timen hos Charlotte Schou strip og event.

* Det skal dog nævnes, at priserne her er for private – for erhvervskunder kan der komme yderligere gebyrer og andre priser.

Priser for Eventpiger

Hvad angår bestilling af eventpiger, så kan du booke piger fra 1.400 kr. for de første to timer, og 600 kr. for de efterfølgende timer. I denne pris inkluderes det, at eventpigen møder op i en cocktailkjole og serverer i to timer. Ønsker du, at eventpigen optræder i kostume er prisen 1.700 kr. og 700 kr. i de efterfølgende timer.

Man kan også vælge at gå planken ud, og vælge den frække løsning ved at hyre en eventpige i undertøj for 1.300 kr. i timen, og 1.000 kr. de efterfølgende timer.

Pakkeløsninger

Hvis du skal afholde en stor begivenhed, der både involverer strip, topløs servering eller andre af vores services, er vi bestemt også til at snakke med. Vi tilbyder nemlig fuldstændig komplette løsninger, der kan banke stemningen op ved enhver lejlighed. En stripper i København kan let kombineres med bodytequilas eller en nøgenservering. Hos Charlotte Schou Strip og Event, er vi heldigvis meget fleksible i forhold til at imødekomme jeres ønsker og behov. På den måde kan vi være med, til at skabe den bedst mulige aften for jer.

Vi har fire forskellige pakkeløsninger til dig, der søger den ultimative oplevelse. Det kan lade sig gøre at lave forskellige kombinationer af services. Blandt andet kan du få et stripshow og to eventpiger i to timer for 4200 kr. Derudover kan der skræddersyes pakker, der passer lige præcis til den rigtige lejlighed.

Se vores pakkeløsninger her

Booking af Stripper i København

Du kan booke hos os med så kort varsel som samme dag. Vi tager imod bookinger pr. telefon eller via den formular du finder på vores hjemmeside. Vi sidder klar ved telefonen, hver mandag til torsdag fra klokken 12-22, fredag til lørdag fra klokken 12-02 og søndag fra 12-22. Du kan booke, hvilken som helst ydelse du har lyst til, og vi garanterer dig for en oplevelse i verdensklasse.

Så hvis du befinder dig i København og skal bruge en stripper til en fest, så ring på 20 36 26 63 eller via formularen på hjemmesiden. Så får du en ordrebekræftelse, og dine artister møder op på den angivne adresse til aftalt tid. Du skal kun betale et depositum for bookingen, og ellers klares resten af betalingen kontant på stedet.

Du har ligesom med de fleste andre ydelser, også 14 dages fortrydelsesret efter, at du har modtaget din ordrebekræftelse. Vi er et professionelt strip bureau, så derfor kan du selvfølgelig få dine penge tilbage, hvis du er forhindret i at deltage i aftalen. Afbestillingen skal dog ske indenfor 24 timer før aftalen finder sted.

Book en stripper i aften eller til planlagt arrangement

Regler for stripshow

Husk, at hvis du er på jagt efter en speciel stripper, så kan det være en rigtig god idé at booke et par dage i forvejen, så du sikrer, at artisten er ledig. Et stripshow tager som regel mellem 12 og 15 minutter, og kan være en helt igennem hypnotiserende oplevelse, hvis blot du følger reglerne. Det er nemlig stripperen, der sætter regler og grænser for showet. Det vil sige, at du som udgangspunkt skal spørge stripperen om lov, før du rører. Det er nemlig helt og aldeles stripperen, der sætter grænsen for showet.

Ligeledes skal det aftales med stripperen, hvorvidt det er tilladt at tage billeder og optage videoer under showet. Dette skal også aftales med stripperen inden showets start. Hvis du blot følger retningslinjerne, og opfører sig nogenlunde ordentligt, er du 100 procent sikkert garanteret en festlig og farverig oplevelse med et stripshow.

Se regler og ofte stillede spørgsmål her