Stripper i Aarhus

Aarhus’ dygtigste og frækkeste strippere – klar til booking!

Bestil stripper i Aarhus

Står du og skal bruge mange strippere eller søger du noget specifikt, så giv os et kald.
Pssst.. Vi har flere strippere end dem der ses på siden!

Ring og book vores artister allerede nu eller udfyld vores kontaktformular – vi sidder klar!

Åbningstider booking telefon:

Mandag-torsdag12.00-20.00
Fredag-lørdag12.00-02.00
Søndag12.00-18.00

Strip Aarhus – book en stripper gennem vores bureau

Vi har i Charlotte Schou Strip og Event et kæmpe udvalg af strippere, som er klar til at levere et show i hele landet. Smilets by, Aarhus er ingen undtagelse – her finder du et af Jyllands største udvalg af professionelle og dygtige strippere, der kan levere et show i verdensklasse. Stripshow i Aarhus kan leveres i forskellige formater, temaer og efter dit ønske.

Vores team af dedikerede og kompetente artister, er klar til at levere en oplevelse, der vil blive huske i lang tid. Alle stripper kommer med hver deres kvaliteter, og kan skabe en helt unik oplevelse. Stemningen til festen bliver episk, og der vil med garanti være noget at snakke om under og efter festen. Det er dog ikke kun til arrangementer som polterabend og julefrokoster, hvor strippere kan sparke gang i stemningen. Striptease kan bruges som underholdning til mange andre voksenfester, hvor stemningen skal på kogepunktet – for eksempel herrefrokoster, runde fødselsdage mm.

Her på hjemmesiden kan du få et overblik over, hvilke muligheder du har for at hyre en stripper i Aarhus. Galleriet på siden præsenterer strippere, der kan komme og levere et show som underholdning til festen i Aarhus. Book en stripper gennem vores bureau, og vi sikrer dig stabil mødetid og et show af høj kvalitet.

Her kan du booke Striptease og Stripshow i Aarhus

Hos os er det vigtigste, at kunden er 100 % tilfreds med den service, der bliver leveret. Derfor headhunter vi udelukkende de absolut bedste strippere og eventpiger i og omkring Aarhus. Vælger du Charlotte Schou Strip og Event, er du garanteret, at den underholdning du har booket før festen, også er den du får. For vi er nemlig garanter for ordentlighed, transparens og exceptionel eksekvering. Når du booker en service hos os, er du sikret en magisk oplevelse og vi sørge for at tilrettelægge og planlægge eksekveringen af stripshowet så alt forløber rigtigt.

Så uanset om du skal bruge et dobbet stripshow, sushi-piger eller eventpersonale kan vi hjælpe dig. Vores personale er klar til at rykke ud til alverdens opgaver, og vi kan helt sikkert hjælpe dig med en af vores løsninger. Hvis du skal bruge mere end en af vores services kan du også vælge vores skræddersyede pakkeløsninger til dig, der gerne vil have den helt store fest. Her kan det lade sig gøre at kombinere strip med topløs servering og lignede services. Du er med andre ord sikker på at få en verdensklasse oplevelse, hvis du booker din underholdning gennem os. Vi kan imødekomme stort set alle forespørgsler, og overholder alle vores aftaler.

Stripper i Aarhus

Bor du i eller omkring Aarhus, så er der et stort udvalg af artister, der kan levere pigestrip. VI garanterer et show af allerhøjeste kvalitet, og med masser af fart på. Det gennemsnitlige stripshow varer mellem 12 og 15 minutter, og mens det står på garanterer vi for underholdning, der ganske enkelt ikke kan skaffes andetsteds. Showet er med 100 % garanti blandt samtaleemnerne til festen og de mange kommende sammenkomster.

Det enkelte stripshow aftales individuelt med artisten angående format, tema og lignende detaljer. Hver enkelt stripper kan noget specielt og er unik i deres show, hvilket også er grunden til, at vi har en bred diversitet i vores fold af artister. For selvom vi sætter høje krav til vores artister, leverer de ganske enkelt også varen, når de går på.

Strip til Julefrokosten og Polterabend i Aarhus

Strip til julefrokosten er også en klassisk. Lige så klassisk som menuen og andre traditioner, er strip simpelthen bare en integreret del af mange specielt herrejulefrokoster. Derfor så er vi hos Charlotte Schou Strip og Event, også leveringsdygtige i at komme ud over give et show til diverse julefrokoster i og omkring Aarhus. Der er få ting, der underholder lige så godt til en herrejulefrokost som et stripshow, og der vil med garanti blive snakket om det i lang tid frem over.

Et andet sted, hvor en stripper også tit er en traditionel del af festlighederne, er polterabend. Hvis du er midt i planlægningen af en polterabend i Aarhus, og skal bruge et stabilt og professionelt bureau kan vi hjælpe dig. Kan du overhovedet kalde det en rigtig polterabend uden, at der har været en stripper forbi og levere et show? – Vi er i hvert fald i tvivl, og derfor kan vi også være behjælpelige med at planlægge den ultimative polterabend for brudgommen eller bruden. Vi kan nemlig levere alt fra eventpersonale og strippere i kostumer, til sushipiger, drag queens og dværge. Dermed kan der altså blive lagt i kakkelovnen til et ordentligt brag af en polterabend, hvis du vælger os som bureau. Vi kan være med til at planlægge en polterabend i Aarhus som ingen af deltagerne, nogensinde vil komme til at glemme. Det gælder både for mænd og kvinder, da vi både kan levere pigestrip og mandestrip, samt andre services i løbet af dagen/aftenen.

Eventpersonale til arrangementer i Aarhus

Hos os kan du også booke eventpersonale, der kan være behjælpelige med alverdens forskellige serviceopgaver i løbet af en fest eller et arrangement. Vi sætter generelt høje krav til de eventpiger og drenge, der ansætte og sendes ud på forskellige opgave. En almindelige opgave for en eventpige kunne være servering af cocktails, pindemadder eller andet der skal deles rundt. Her møder det bestilte event personale op i et passende outfit, og udfører den foreskreve opgave. Du kan booke eventpiger til alle mulige forskellige arrangementer, heriblandt nummerpiger, modelopgaver, receptioner og meget andet, hvor der laves opgaver der kræver denne slags personale.

Booker du eventpiger hos Charlotte Schou Strip og Event, kan du være 100 % sikker på, at du får hvad der er aftalt og du altid er 100 % tilfreds med den ydelse, der bliver leveret. Vi har nemlig kun stabilt personnel i vores fold af professionelle eventpiger. Hvis du skal bruge noget endnu mere iøjnefaldende og ekstraordinært, så er det også muligt at booke drag queens og dværge gennem vores bureau. Derfor kan du altså ikke undgå, at du bliver tilfreds med det, du ender med at booke til dit arrangement.

Mandestrip Aarhus

Hos Charlotte Schou Strip og Event leverer vi selvfølgelig også shows til piger og kvinder i alle aldre. Hvis du skal bruge en mandestripper i Aarhus, der kan levere et verdensklasse show og noget helt ekstraordinært, bør du book gennem os. Vores udvalg af mandestrippere i Aarhus, er blandt regionens største, og du vil helt sikkert kunne stille dig selv tilfreds med en fra vores udbud. Med andre ord er vi dit go-to-sted, hvis du skal arrangere brudens polterabend eller vil sætte lidt krydderi på “Girls Night Out” i Aarhus.

Indenfor en time i hele landet – både impulsivt eller planlagt

Vi bestræber os på at være til stede i hele landet. Derfor kan du være helt sikker på, at du kan få fat i en stripper indenfor en time uanset, hvor i Aarhus Kommune du bor. Hos Charlotte Schou Strip og Event kan du impulsivt eller planlagt booke en stripper med kort varsel. Vi garanterer, at vi kan levere et stripshow i verdensklasse indenfor en time i langt den største del af døgnet. Uanset om du bor i Aarhus C, Viby eller Hjortshøj, kan du med en booking af vores ydelse være garanteret samme service.

Det gælder uanset, om du har planlagt begivenheden i langt tid i forvejen, eller du spontant skal bruge en eventpige eller en stripper. Derfor så skal du ikke tøve med at ringe til os eller sende en  mail, hvis du skal bruge en af vores services. Vi er tilgængelige de fleste af døgnets timer, og derfor kan det altså lade sig gøre at booke i langt de fleste tilfælde, hvor der er brug for det. Det skal dog lige påpeges, at der lægges ekstra geby på ved hastesager.

Book Stripper i Aarhus

Hvis du har behov for at booke eventpersonale eller en stripper i Aarhus, så skal du ikke vente med at kontakte os. Vi sidder klar hver eneste dag, til at tage imod bookinger – både pr. telefon og på vores hjemmeside. På telefonnummer 20 36 26 63 kan du booke fra søndag til torsdag fra 12 – 22 samt fredag og lørdag fra 12 – 02. Vi tager i mod alle former for bookinger af vores serviceydelser, og forsøger at komme så mange forespørgsler i møde, som overhovedet muligt. Ellers kan du til hver en tid benytte dig af kontaktformularen på vores hjemmeside, hvor vi vender tilbage så hurtigt, som overhovedet muligt.

Så skal du bruge et stripshow, eller en af vores andre vores andre services til dit arrangement i Aarhus og omegn, så skal du ikke tøve med at kontakte de os. Efter bookingen modtager du en ordrebekræftelse på det du har bestilt, og betaler et depositum på bestillingen via Mobile Pay eller bankoverførsel. Selve betalingen klares sammen med artisten på det aftalte tid og sted. Ligesom med meget andet har du også 14 dages fortrydelsesret, efter du har modtaget din ordrebekræftelsen. Fortrydelsesretten skal dog benyttes minium 24 timer før det aftale tidspunkt.