Stripper i Aalborg

Aalborgs dygtigste og frækkeste strippere – klar til booking!

Bestil stripper i Aalborg

Står du og skal bruge mange strippere eller søger du noget specifikt, så giv os et kald.
Pssst.. Vi har flere strippere end dem der ses på siden!

Ring og book vores artister allerede nu eller udfyld vores kontaktformular – vi sidder klar!

Åbningstider booking telefon:

Mandag-torsdag12.00-20.00
Fredag-lørdag12.00-02.00
Søndag12.00-18.00

Strip Aalborg – her får du den bedst underholdning

Vores bureau, Charlotte Schou Strip og Event, er altid klar til at levere shows i hele landet. Det store galleri på vores hjemmeside viser nemlig strippere, der er klar på at give den gas i alle dele af landet – også i Aalborg. For i løbet af en time, kan du have en stripper parat til at levere spektakulær underholdning i Aalborg og omegn.

Striptease i Aalborg kan leveres i mange forskellige formater, og med mange forskellige temaer. Det aftales nemlig individuelt med artisten, som sørger for, at oplevelsen bliver fantastisk og lige som du ønsker det. Det dedikerede team af strippere og eventpersonale hos Charlotte Schou Strip og Event, er altid veloplagte og klar til at levere shows og underholdning til topkarakter. Det er ganske enkelt en oplevelse, der sent vil blive glemt, og som vil blive samtaleemne i lang tid fremover. En stripper i Aalborg kan leveres på stort set alle døgnets timer og til alle lejligheder. Enhver af vores strippere har noget ganske unikt hver især, og kan allesammen levere et show i verdensklasse.

Som udgangspunkt bliver en stripper i Aalborg kaldt ud til opgaver som f.eks. julefrokoster og polterabend’er, men det bliver også brugt til events som fødselsdage og studentergilder mm. På hjemmesiden her, har du mulighed for at finde dine muligheder for at booke en stripper i Aalborg. Vi garanterer, at alle vores artister kan levere et show, du sent glemmer til absolut topkarakter. Så hvis du leder efter en stripper i Aalborg, vil vi med glæde hjælpe. Book gennem vores bureau, og vi garanterer dig en god og stabil oplevelse.

Book striptease, stripshow i Aalborg her

Vi er sat i verden med en vision om 100 % at levere det, du som kunde spørger om. Det kræver professionalisme og det helt rigtige team af artister. Derfor har vi håndplukket branchens absolut bedste, og stiller høje krav til deres arbejdsindsats. Vi tager derfor kun personale ind, der er stabile, kan overholde aftaler og samtidigt levere verdensklasse underholdning. Hos os er der ingen skjulte gebyrer eller fælder – vi står for ordentlighed og gennemsigtighed i branchen.

Derudover er vi også kanon dygtige, når det kommer til eksekveringen af vores services. Vi har gennem lang tid bygget vores brand op, på at levere topunderholdning af den kaliber vores kunder efterspørger. Det vil sige, at hvis du booker en af vores services kan du være garanteret end perfekt oplevelse, der matcher lige præcis, hvad du har i tankerne. Koordinering, timing, planlægning og underholdning, er hvad vi er bedst til her hos Charlotte Schou Strip og Event.

Det vil sige, at hvis du skal bruge et dobbelt M/K stripshow. eventpiger eller noget helt tredje, så står vi klar til at hjælpe dig med at løfte opgaven. Vores team af super kompetente artister kan løfte alverdens forskellige opgaver, og hvis du skal bruge mere end en af vores services, så kan vi skræddersy en pakkeløsning, der matcher dit behov. Sagt med andre ord, er vi altså garanter for fantastisk oplevelser, under ordnede forhold og uden ubehagelige overraskelser.

Vi har det bedste udvalg i smilets by

Hvis man er bosiddende i eller omkring Aalborg, så står vores team klar til at hjælpe dig. Hos Charlotte Schou Strip og Event garanterer vi nemlig et show til topkarakter og af ypperste kvalitet. Et stripshow i Aalborg var gennemsnitligt mellem 12 og 15 minutter og det er med den allerstørste garanti, at vi kan sige, at oplevelsen varer længere end det. Det bliver nemlig samtaleemnet på til og efter arrangementet. Denne form for underholdning kan ganske enkelt ikke findes andre steder end hos os.

Det enkelte stripshow aftales individuelt med stripperen, hvad tema, format og andre detaljer angår. Hvert eneste stripshow er forskelligt, og derfor er det også afgørende, hvilken stripper du vælger. Alle strippere kan noget forskelligt og unikt, men fælles for dem er, at de kommer til at levere et show du sent glemmer.

Julefrokost og Polterabend med strip Aalborg

Hvis man har været til herrejulefrokost eller lignende arrangementer, er der er mange som har som tradition at bestille en stripper.  Nogen vil endda hævde, at strip hører herrejulefrokosten til lige så meget som skinkesalat og flæskesteg. Derfor kan vi også hjælpe med at arrangere underholdningen til jeres julefrokost. Vi kan levere et show som alle med garanti, vil være tilfredse med. Så skal du arrangerer underholdningen til en julefrokost i Aalborg, og gerne vil have noget spektakulært og ekstraordinært, så plejer en stripper at være et godt valg. Der er nemlig få ting i den her verden, der underholder fulde mænd som en stripper.

Et andet klassisk bud, hvor en stripper plejer at sprede god stemning er til polterabend. Som sagt er der få ting, der underholder som en stripper gør det, og derfor skal du også være velkommen til at kontakte os, hvis du skal arrangere polterabend i Aalborg. Vi er et professionelt og stabilt bureau, der leverer et professionelt og højt serviceniveau.

Vi kan derfor være behjælpelige med en del af planlægningen, hvis du har ansvaret for at planlægge den ultimative polterabend for bruden eller brudgommen. Vi har alt det personale du skal bruge til ultimativ at kunne fejre den, som skal giftes. Udover strip kan du også booke eventpersonale, drag queens og dværge igennem os. Dermed kan du altså med vores hjælp planlægge den vildeste polterabend i Aalborg som ingen af deltagerne kommer til at glemme lige foreløbigt.

Mandestrip Aalborg

Der er næsten ingen steder i Aalborg, hvor det er muligt at se mandestrip. Det kan vi dog sørge for hos Charlotte Schou Strip og Event. For hvis du skal have spicet brudens polterabend lidt op, eller der skal fart på jeres “Girls Night Out”, står vores dedikerede hold af mandestrippere altid klar til at levere et show i Aalborg.

Vores udvalg præsenterer en bred diversitet, og kan være med til at skabe den fedeste stemning til et arrangement. Alle mandestrippere i Aalborg er top-professionelle, og kan levere et helt unikt show til et 12-tal. Derfor så overvej at booke en mandestripper i Aalborg hos os, hvis du skal have fart på dine kvindelige arrangementer. Vi leverer den bedste service og femstjernet underholdning.

Eventpiger Aalborg – få assistance til arrangementer

Det er også muligt, at du kan booke eventpersonale gennem os. Hvis du har brug for hjælp til opgaver, som f.eks. musikvideoer, modelopgaver eller lignende i Aalborg, hvor du har brug for eventpiger, så er vi din redning. For vores eventpiger yder et generelt højt niveau, når de løser opgaver for dig.

Normale opgaver for vores eventpersonale er f.eks. servering af drinks eller snacks til diverse arrangementer, hvor eventpigerne er noget af det første gæsterne møder på vej indtil arrangement. Eventpigerne kan møde op i cocktailkjoler, selvvalgt kostume eller noget helt tredje, så de er med til at sætte scenen for, hvad end der skal ske til arrangementet.

Hvis du booker eventpersonale igennem os lover vi, at du bliver 100 % tilfreds med den service der bliver leveret. Vi sætter høje krav til vores ansatte, og sørger altid for, at de yder deres absolut bedste, når de er afsted på opgaver. Alle eventpigerne er søde, smilende og servicemindede, og derfor kan et par eventpiger til et arrangement i Aalborg virkelig være med til at højne stemningen.

Strip Aalborg – book en stripper i Aalborg her

Har du behov for at booke en stripper eller noget af vores andet personale, så skal du ikke tøve med at kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig, mens du læser det her. På telefon 20 36 26 63 kan vi tage i mod dine ønsker i størstedelen af døgnets timer, og via kontaktformularen på vores hjemmeside kan du også booke.

Vi er klar ved telefonsluserne fra søndag til torsdag fra klokken 12 til 22 og fredag-lørdag fra 12-02. Her sidder vi klar til at hjælpe dig med at imødekomme dine ønsker, og vi forsøger at hjælpe dig på bedste vis. Du er også velkommen til at skrive til os, på alle døgnets timer via den kontaktformular du finder her på siden. Vi lover, at vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.

Vi er hos Charlotte Schou Strip og Event mere end klar til at hjælpe dig. Vi lover, at vi indenfor en time kan stille med personale til dit arrangement. Derfor så tøv ikke med at ringe eller smide en mail, hvis du skal bruge noget, du tænker vi kan hjælpe med. Vi vil hellere end gerne hjælpe, hvor vi kan. Når du har bestilt gennem os, betaler du et mindre depositum via Mobile Pay eller lignende og først, når artisten møder op til dit event klares betalingen. Ender du med at fortryde din aftale så frygt ej – du kan sagtens fortryde din aftale igen med din 14 dages fortrydelsesret.

Den skal dog benyttes maks. 14 dage efter, at du har modtaget din ordrebekræftelse og seneste 24 timer inden det aftale show. Så til sidst er der kun at sige, at vi glæder os til at hjælpe dig med at levere et spektakulært show, som du sent kommer til at glemme.