Strip priser & event

Strip & event priser for private
+45 2036 2663

Priser for Strip:

Stripshow2000 kr
Stripshow + 30 min topløs servering3000 kr
Dobbelt stripshow m/k eller k/k3800 kr
Bodytequila1 stk 100 kr
Topløs servering 30 min1700 kr
Topløs servering 1 time2200 kr
Topløs servering 2 timer3800 kr
Nøgenservering 30 min2200 kr
Nøgenservering 1 time3200 kr
Sushipige topløs 1 time2600 kr
Stripundervisning 1 time2600 kr

+ evt. kørsel

+ Haste tillæg 100 kr

Priser for eventpersonale:

Eventpige cocktailkjole 2 timer1500 kr
Efterfølgende timer700 kr
Eventpige servering i kostume 2 timer1800 kr
Efterfølgende timer800 kr
Eventpige servering i undertøj 1 time1400 kr
Efterfølgende timer1100 kr
+ evt. kørsel
+ Haste tillæg 100 kr
Modelpige til photoshoot 2 timerfra 1500 kr

Pakkeløsninger:

Pakke 12 eventpiger i 2 timer + 1 stripshow 4600 kr
Pakke 21 stripshow + 1 times topløs servering + 5 bodytequilas 4100 kr
Pakke 31 dobbelt strip show 2 artister + 1 times topløs/bar overkrop servering 7200 kr
Pakke 41 stripshow + 2 timers nøgen servering + 10 bodytequilas 8400 kr
+ evt. kørsel
*Vi kan sammensætte alle slags pakkeløsninger ud fra jeres ønsker og budget – Helt uforpligtende.

Priser for Drag Queen:

Pris for at booke en Drag QueenStarter fra 3500 kr

Timer herefter aftales en god pris. Vær opmærksom på at der kan forekomme kørselstillæg der beregnes ud fra hvor artisten er den pågældende dato.

Priser for Tryllekunstner:

Pris for at booke Kris MagiXStarter fra 3000 kr

Timer herefter aftales en god pris. Vær opmærksom på at der kan forekomme kørselstillæg der beregnes ud fra hvor artisten er den pågældende dato.

Priser for Poledancer:

Pris for at booke SavannahStarter fra 3000 kr

Timer herefter aftales en god pris. Vær opmærksom på at der kan forekomme kørselstillæg der beregnes ud fra hvor artisten er den pågældende dato.

Priser for DJ:

Pris for at booke Emil SeverinStarter fra 3000 kr

Timer herefter aftales en god pris. Vær opmærksom på at der kan forekomme kørselstillæg der beregnes ud fra hvor artisten er den pågældende dato.

Ring og book vores artister allerede nu eller udfyld vores kontaktformular – vi sidder klar!

Åbningstider booking telefon:

Mandag-torsdag12.00-20.00
Fredag-lørdag12.00-02.00
Søndag12.00-18.00

Prisguide: Hvad koster det at booke en stripper?

Priserne for strip varierer, alt efter hvilken type strip du ønsker, hvor i landet du befinder dig, og hvor tidligt du er ude. Se her, hvor mange penge du skal regne med at give.

Når du skal hyre en stripper, er der mange faktorer, der afgør, hvor meget du ender med at skulle betale. Først og fremmest handler det om, hvilken type show du ønsker. Skal det være almindelig strip, topløs betjening eller måske et dildoshow?

Vi har samlet en række faktorer, du skal overveje, når du skal vurdere, hvor meget festens frække indslag kommer til at koste. Vær desuden opmærksom på, at de fleste stripbureauer har priser på deres hjemmeside, hvis du ønsker at vide de eksakte strip priser.

Hvilke ydelser ønsker du?

Først og fremmest skal er det vigtigt, at du ved, hvilken type strip du ønsker. Der findes masser af forskellige former for striptease, og ydelserne varierer i pris. Jo længere tid et show varer, des mere skal du betale. 

Desuden er der forskellige tilkøbsydelser, du måske ønsker, som også er med til at definere prisen. Det kan eksempelvis være:

 

  • Stripshow
  • Topløs servering
  • Dobbelt stripshow
  • Nøgenservering
  • Stripundervisning
  • Sushi-pige
  • Servering i kostume

Alle ydelserne har forskellige priser, og de varierer fra bureau til bureau. Generelt er priserne dog forholdsvist ens, da bureauerne ikke er ude på at skævvride konkurrencen i en priskrig.

Hvor tidligt er du ude?

Som med alt andet, er det godt at være ude i god tid. Hvis du er sent ude, vil du ofte blive opkrævet et hastetillæg, da der ikke har været tid til planlægning. Det er altså en god idé at være ude i god tid, hvis du planlægger et stripshow til din fest, da prisen vil være billigere.

Du betaler for stripperens transport

De fleste større stripbureauer har strippere tilknyttet landets største byer. Ofte skal du dog være opmærksom på, at hvis ikke du booker strip i København, vil der blive opkrævet et kørselstillæg, der svarer til de omkostninger, stripperen har i forbindelse med transport til og fra destinationen.

Hvis ikke priserne fremgår på bureauets eller stripperens hjemmeside, bør du spørge ind til det, så du er sikker på, at du ikke ender med at betale mere, end det du regnede med. Vi har valgt at fremhæve vores priser tydeligt.

Er det et firmaarrangement eller en privat begivenhed?

Prisen varierer ofte, afhængigt af om der er tale om en privat begivenhed eller et firmaarrangement. Private er ofte billigere end erhverv, hvilket er vigtigt at være opmærksom på, før du booker.

Priserne for henholdsvist private og erhvervsmæssige arrangementer fremgår som regel på bureauets hjemmeside. Hvis ikke, så husk at gøre opmærksom på, at der er tale om et firmaarrangement, når du booker, så du er sikker på at få den rigtige pris oplyst.

Kombinér forskellige ydelser i en pakkeløsning

Hvis du vil have mere end én ydelse, kan du ofte kombinere forskellige shows eller ydelser i en pakkeløsning, så du får mere for pengene. Ofte får du en procentvis rabat, hvis du eksempelvis booker et stripshow med efterfølgende topløs servering.