Mandestrip

Mød de dygtigste og mest populære mandestrippere vi har i landet!

De er håndplukkede hver og en. Vi bestræber os på at have de lækreste, skarpeste og mest professionelle artister. Derfor har vi ikke 50 artister, I kan vælge imellem. Til gengæld kan vi stå 100% inde for hver eneste artist hos os. Det er vigtigt for os, at vi kan være stolte hver gang, vi sender en artist ud til jer!

Står du og skal bruge mange mandlige strippere eller søger du noget specifikt, så giv os et kald, vi har flere mandestrippere end dem der ses på siden.

Ring og book vores artister allerede nu eller udfyld vores kontaktformular – vi sidder klar!

Åbningstider booking telefon:

Mandag-torsdag12.00-20.00
Fredag-lørdag12.00-02.00
Søndag12.00-18.00

Sådan udvælger du den rigtige mandestripper til festen

Mandestrip er et sjovt og frækt indslag til din venindes fødselsdag eller polterabend, men hvordan vælger du den rigtige mandestripper? Vi guider dig her.

Strip er et sjovt og frækt indslag, hvis man vel at mærke vælger den rigtige stripper til at udføre aftenens show. Der er mange ting, du skal tage højde for, men herunder får du 4 konkrete tips til, hvordan du vælger præcis den rigtige mandestripper.

#1: Hvilken krop skal han have?

Først og fremmest skal du beslutte dig for, om du ønsker en pumpet mandestripper eller en med en mere almindelig kropsbygning. Der findes mandestrippere i alle størrelser, selvom de ofte er muskuløse.

Overvej, om fødselaren, den vordende brud, eller hvem der nu er hovedperson, er mest til pumpede fyre, eller fyre der er mere almindelige af bygning. Hvis du er i tvivl, kan du altid spørge – men husk at være diskret, hvis det skal være en overraskelse.

Spørg eventuelt ind til din venindes mandlige præferencer i en anden sammenhæng, så hun ikke lugter lunten.

#2: Hvilket show ønsker du?

Der findes masser af forskellige former for striptease – også blandt mandestrippere. Beslut dig for, om det skal være et frækt og pirrende show, hvor stripperen smider tøjet og leger med hovedpersonen, eller om det skal have et sjovt og underholdende islæt, eksempelvis hvor stripperen er klædt ud som politimand.

Du kan også vælge et mere grænseoverskridende show, hvor intet bliver overladt til fantasien. Måske kunne det også fuldende aftenen, hvis jeres stripper efterfølgende bruger en times tid på at servere jer cocktails i bar overkrop?

Overvej, hvilken fest du ønsker at skabe, og sørg for at have publikum i tankerne. Måske er det ikke alle deltagende, der er lige begejstrede, hvis showet bliver for vildt.

#3: Vælg det rigtige bureau

Der findes flere event- og stripbureauer i Danmark, der tilbyder booking af en mandestripper. Dog skal du være opmærksom på, at det ikke er alle stripbureauer der fravælger dårlige mandestrippere. Vi har siden vores opstart i 2017 etableret os som et af de førende, foretrukne og mest populære stripbureauer i landet.

Hos Charlotte Schou Strip & Event kan du vælge mellem 5 forskellige mandestripper;, Ricky, Casanova, Troy, Chris og Donny. Når du vælger at booke gennem os som bureau, er du på forhånd sikker på, hvad du får.

Du kan læse om de forskellige fyre, se billeder og på en begrundet baggrund vælge den, du synes, passer bedst til festen.

#4: Skal det være en overraskelse?

Hvis showet skal være en hemmelige overraskelse til aftenens hovedperson, er det vigtigt, at han eller hun ikke får nys om det i løbet af aftenen. Sørg for at aftale med stripperen, hvor han skal klæde om, så han kommer ind i fuld show-mundering og overrasker vedkommende, der er så heldig at være statist i showet.

Booker du mandestrip gennem os, har du mulighed for efterlade en kommentar, når du booker via kontaktformularen. Her kan du beskrive dine ønsker, hvis det er meningen, det skal være en overraskelse.

Gør som 4.687 andre og følg Charlotte Schou Strip & Event

Charlotte Schou på FacebookCharlotte Schou på InstagramCharlotte Schou på YouTube