lær os at kende

Det personlige bureau
+45 2036 2663

Kort fortalt om Charlotte Schou Strip & Event

Charlotte Schou Strip & Event er et strip- og event bureau som havde opstart i 2017.

Firmaet tog sin start i Charlotte Schou’s stue, men har i dag udvidet med kontore, et stærkt personale team og en bred vifte af erfarne artister i sin portfolio.

Charlotte Schou Strip & Event har fra dag ét, stået for at levere i høj kvalitet.
Alle vores artister er specielt og nøje håndplukkede.
Det er derfor også vigtigt for os at vores artistbilleder stemmer overens, med det vi sender ud, så vores portfolio bliver ofte opdateret – du får hvad du ser!

Hos Charlotte Schou Strip & Event er det vores opgave, som team, at skabe en mindeværdig underholdning for kunden!

Det betyder derfor, at vi går op i at have kundens ønsker i fokus og tager gerne en udfordring op hvis det kan bidrage til, at kundens dag bliver helt perfekt!

Hos Charlotte Schou Strip & Event ønsker vi ikke at være de største – vi ønsker at være de bedste!

Charlotte Schou

Charlotte Schou

Founder og CEO

Mit navn er Charlotte og jeg er indehaver af Charlotte Schou Strip & Event.

Jeg har altid haft en passion for denne fantastiske og spændende branche.

Derfor startede jeg for en del år tilbage selv med at strippe og lave event arbejde. Jeg elskede det, men jeg var så ked af tanken om at jeg blev for gammel en dag til selv at tage ud mere.

Derfor startede jeg bureauet tilbage i 2017 så jeg kunne få lov til at blive i branchen – dog på den anden side. 

Og det har jeg ikke fortrudt et sekund!

Det, jeg elsker mest ved mit arbejde, er at få lov til at være kreativ, snakke med skønne kunder, give artisterne en masse fede oplevelser og se firmaet vokse dag for dag. 

Jeg føler mig meget priviligeret over at være en del af et team, der arbejder hårdt for at give artisterne og kunderne en god oplevelse hver eneste dag!

Jeg er begejstret for at fortsætte med at lære og vokse i min rolle her hos Charlotte Schou Strip & Event og ser frem til at se, hvad fremtiden bringer!

Michael Stuart

Michael Stuart

Booker og event manager

Mit navn er Michael Stuart og jeg arbejder som booker og event manager hos Charlotte Schou Strip & Event.

Jeg har altid selv elsket selv at holde større arrangementer i det private og synes det er fedt også at lave som arbejde. Jeg sætter stor ære i at alt spiller og er perfekt.

Jeg har ikke været med hos Charlotte Schou Strip & Event helt fra start, men tæt på. Jeg har været med til at planlægge mange mindre og større arrangementer og har også selv været med ude som koordinator for at være helt tæt på. Jeg elsker at se det hele forløber som planlagt og elsker kundekontakten.

Så hvis i står og skal afholde et arrangement, hvor i gerne vil have noget anderledes eller mangler inspiration, så er jeg altid klar på at hjælpe med sjove og anderledes løsninger. Jeg lover jeg er med hele vejen fra start og hjælper jer med at få jeres perfekte fest.

Jeg er også med på Erotic World messerne og er altid at finde på standen. Så hvis i har lyst til en uforpligtende snak, uanset om det er et stripshow, eller vi skal stå for hele jeres arrangement eller du går med tanker om at blive en del af vores team, så står jeg altid klar til at tage en snak. (I er selvfølgelig altid velkommen til at slå på tråden også)

Jeg ser frem til at snakke med dig og hjælpe dig med dit næste arrangement.

Pernille

Pernille

Booker

Hej allesammen! Mit navn er Pernille, og jeg er booker hos Charlotte Schou Strip & Event. Jeg elsker mit arbejde og bruger min erfaring og min kreativitet til at hjælpe vores kunder med at planlægge det perfekte festlige indslag til deres arrangement! 

Jeg nyder at have kontakt med kunderne og tager altid min tid til at lytte til deres ønsker og behov.

Jeg ved, at planlægning af en begivenhed kan være stressende, og det er min mission at gøre processen så enkel som muligt for dig. 

Igennem Charlotte Schou  Strip & Event er min erfaring, at det er kun fantasien der sætter grænser, og jeg vil i samarbejde med dig finde den bedste løsning på at gøre din fest til en succes aften. 

Jeg håber vi tales ved!

Sine

Sine

Event manager & SoMe ansvarlig

Mit navn er Sine Malou og jeg er den nyeste ombord hos Charlotte Schou Strip & Event og er i tæt samarbejde med Charlotte.

Som eventmanager vil jeg stå til din rådighed for at skabe en perfekt, vellykket og mindeværdig begivenhed/event efter dit ønske – om det er stort eller småt!

Jeg går op i æstetik, en rød snor fra A-Z og sørger for planlægning, organisering og ikke mindst, at det visuelle spiller fra start til slut.

Det jeg elsker ved mit arbejde er at få lov til at skabe og være kreativ, og jeg ser altid udfordringer som noget der kan løses i det tværfaglige team vi er!

En god oplevelse for kunde er alfa og omega hos mig!

 

Ring og book vores artister allerede nu eller udfyld vores kontaktformular – vi sidder klar!

Åbningstider booking telefon:

Mandag-torsdag12.00-20.00
Fredag-lørdag12.00-02.00
Søndag12.00-18.00