lær os at kende

Det personlige bureau
+45 2036 2663

Kort fortalt om Charlotte Schou Strip & Event

Charlotte Schou Strip & Event er et strip- og event bureau som havde opstart i 2017.

Firmaet tog sin start i Charlotte Schou’s stue, men har i dag udvidet med kontore, et stærkt personale team og en bred vifte af erfarne artister i sin portfolio.

Charlotte Schou Strip & Event har fra dag ét, stået for at levere i høj kvalitet.
Alle vores artister er specielt og nøje håndplukkede.
Det er derfor også vigtigt for os at vores artistbilleder stemmer overens, med det vi sender ud, så vores portfolio bliver ofte opdateret – du får hvad du ser!

Hos Charlotte Schou Strip & Event er det vores opgave, som team, at skabe en mindeværdig underholdning for kunden!

Det betyder derfor, at vi går op i at have kundens ønsker i fokus og tager gerne en udfordring op hvis det kan bidrage til, at kundens dag bliver helt perfekt!

Hos Charlotte Schou Strip & Event ønsker vi ikke at være de største – vi ønsker at være de bedste!

Charlotte Schou

Charlotte Schou

Founder og CEO

Mit navn er Charlotte og jeg er indehaver af Charlotte Schou Strip & Event.

Jeg har altid haft en passion for denne fantastiske og spændende branche.

Derfor startede jeg for en del år tilbage selv med at strippe og lave event arbejde. Jeg elskede det, men jeg var så ked af tanken om at jeg blev for gammel en dag til selv at tage ud mere.

Derfor startede jeg bureauet tilbage i 2017 så jeg kunne få lov til at blive i branchen – dog på den anden side. 

Og det har jeg ikke fortrudt et sekund!

Det, jeg elsker mest ved mit arbejde, er at få lov til at være kreativ, snakke med skønne kunder, give artisterne en masse fede oplevelser og se firmaet vokse dag for dag. 

Jeg føler mig meget priviligeret over at være en del af et team, der arbejder hårdt for at give artisterne og kunderne en god oplevelse hver eneste dag!

Jeg er begejstret for at fortsætte med at lære og vokse i min rolle her hos Charlotte Schou Strip & Event og ser frem til at se, hvad fremtiden bringer!

Michael Stuart

Michael Stuart

Booker og event manager

Mit navn er Michael Stuart og jeg arbejder som booker og event manager hos Charlotte Schou Strip & Event.

Jeg har altid selv elsket selv at holde større arrangementer i det private og synes det er fedt også at lave som arbejde. Jeg sætter stor ære i at alt spiller og er perfekt.

Jeg har ikke været med hos Charlotte Schou Strip & Event helt fra start, men tæt på. Jeg har været med til at planlægge mange mindre og større arrangementer og har også selv været med ude som koordinator for at være helt tæt på. Jeg elsker at se det hele forløber som planlagt og elsker kundekontakten.

Så hvis i står og skal afholde et arrangement, hvor i gerne vil have noget anderledes eller mangler inspiration, så er jeg altid klar på at hjælpe med sjove og anderledes løsninger. Jeg lover jeg er med hele vejen fra start og hjælper jer med at få jeres perfekte fest.

Jeg er også med på Erotic World messerne og er altid at finde på standen. Så hvis i har lyst til en uforpligtende snak, uanset om det er et stripshow, eller vi skal stå for hele jeres arrangement eller du går med tanker om at blive en del af vores team, så står jeg altid klar til at tage en snak. (I er selvfølgelig altid velkommen til at slå på tråden også)

Jeg ser frem til at snakke med dig og hjælpe dig med dit næste arrangement.

Kristian

Kristian

Booker og event manager

Mit navn er Kristian, jeg arbejder som booker & event manager hos Charlotte Schou Strip & Event.

Jeg har fulgt Charlotte siden hun startede bureauet og var ikke i tvivl, da jeg blev tilbudt at blive en del af Charlotte Schou Strip & Event. Charlotte Schou formår nemlig at forene dans, kunst og event under samme tag, og at hjælpe jer kunder med at få matchet korrekte ønsker til en given begivenhed. 

Jeg kommer fra et andet erhverv, hvor jeg var vant til at lytte, formidle og hjælpe, som jeg i den grad gør gavn af hos Charlotte Schou Strip & Event.

De individuelle ønsker, som I kunder har, gør arbejdet som booker virkelig spændende og anderledes, på en positiv måde. At lytte, formidle og matche korrekt artist til det korrekte arrangement, er ikke kun min succesrate, men også bureauet.

Jeg ved, at Charlotte Schou sætter kvaliteten utrolig højt, og det er derfor det rette sted for mig at sidde med bookinger og hjælpe alle jer, som dagligt ringer ind.

Hvis I har feedback, eller andet I vil vende direkte med mig, så er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os, og jeg vender tilbage så snart, jeg møder ind igen.

Jobbet som booker er et spændende erhverv, dagene er aldrig ens og I kunder ringer ind fra hele Danmark, som gør, at min københavnske dialekt til tider bliver sat på en mindre prøve 🙂

Knus fra Kristian

Sine Malou

Sine Malou

Social Media Manager og Content ansvarlig

Mit navn er Sine Malou og jeg arbejder som SoMe manager og content creator hos Charlotte Schou Strip & Event og er den ansvarlige på dette felt!
Så i mit daglige virke finder i mig ikke bag telefonen, men bag alle vores sociale platforme!

Det jeg elsker ved mit arbejde er at få lov til at skabe både i form af content, men også gode resultater!
Jeg elsker at være kreativ, finde løsninger og endnu mere at gi’ jer et indblik i Charlotte Schou Strip og Event via vores sociale platforme!

Jeg er ligeledes i tæt samarbejde med vores CEO Charlotte og er derfor også nogle gange at finde til forskellige events og begivenheder og nogle gange også med som assistance under selve processen!

Vi er et lille stærkt tværfagligt team der alle gør vores ypperste for at give kunden den bedste oplevelse – Uanset hva ‘ post ‘ vi har!

 

Ring og book vores artister allerede nu eller udfyld vores kontaktformular – vi sidder klar!

Åbningstider booking telefon:

Mandag-torsdag12.00-20.00
Fredag-lørdag12.00-02.00
Søndag12.00-18.00