Stripper i Jylland

Jyllands dygtigste og frækkeste strippere – klar til booking!

Bestil stripper i Jylland

Står du og skal bruge mange strippere eller søger du noget specifikt, så giv os et kald.
Pssst.. Vi har flere strippere end dem der ses på siden!

Ring og book vores artister allerede nu eller udfyld vores kontaktformular – vi sidder klar!

Åbningstider booking telefon:

Mandag-torsdag12.00-20.00
Fredag-lørdag12.00-02.00
Søndag12.00-18.00

Book festens Stripper hos Charlotte Schou i Jylland 

Skal der skrues helt op for varmen til jeres polterabend eller firmafest? Så har I måske overvejet at booke et stripshow. Strip i Jylland er yderst populært, og der er rig mulighed for at få en fræk oplevelse, når hele året – striptease er et oplagt valg til både sommerfesten og til julefrokosten.

Det er både muligt at få mandestrip og pigestrip rundt omkring i hele Jylland, og vi tilbyder en lang række forskellige stripteases og frække serveringer. Nedenfor kan der læses om hvad du skal være opmærksom på når du booker et stripshow eller andet i Jylland. 

Langt mere end bare strip 

For det første, så har I mulighed for at booke langt mere end bare et stripshow. Vi tilbyder udover et bredt udvalg af både mandlige og kvindelige strippere også mange andre frække ting.

Du kan blandt andet booke vores ‘tæskehold’, som er blevet utrolig populært på meget kort tid. Tæskeholdet består af tre dværge som kommer ud og ‘hærger’ dit arrangement. Oplevelsen er noget, som få har set før, og vi lover god underholdningsværdi med tæskeholdet. 

Samtidig er et af vores mest populære services inden for strip i Jylland vores julefrokost og polterabenderne. Ring til os i god tid, så vi kan sætte et godt arrangement op sammen med jer. Det kunne for eksempel være at I ønskede jer nøgen sushi til polterabend eller topløs servering til julefrokosten, uagtet vil vores artister forsøge at leve op til de forhåbninger og ønsker I skulle have jer.  

Derudover, skulle I være interesseret i noget ekstra til jeres firmafester er vi villige til at arbejde med jer. Tidligere har virksomheder bestilt partybusser, deltaget i frække photoshoots sammen med lækre strippere eller deltaget i stripundervisning. Stripshows mulighederne er mange i Jylland. 

Små ting at huske inden stripperen ankommer

Artisten kommer derhjemme fra, og er derfor ikke klædt ud i det hun ankommer, derfor skal I sørge for at have et lokale klar, som artisten kan klæde om i. Dernæst skal artisten have mulighed for at tilkoble sig musikanlægget – det er ligegyldigt om det er via AUX, Bluetooth eller CD. Dog er det en god ting at aftale på forhånd, så stripperen man forberede sig på hvad hun går ind til. 

Det er en god ide at have en stol klar med god plads omkring sig, så artisten kan komme rundt og bevæge sig – det giver den bedste oplevelse for alle. Derudover aftal med artisten hvem der skal sidde i stolen. Stolen skal derudover være uden hjul og armlæn, for at give artisten de bedste betingelser og muligheder. 

Sørg derefter en afdæmpet lyssætning, så alle kan komme i den rigtige stemning. Dernæst er det vigtigt at aftale med stripperen hvorvidt der må tages billeder og videoer af stripshowet. 

Den vigtigste huskeregel er, at tale med artisten forinden, så der ikke opstår misforståelser. På den måde får alle en god oplevelse. 

Husk kørselstillægget 

Når du bestiller en stripper til dit arrangement, uanset om det er et stripshow eller nøgen sushi, så skal du medregne i prisen, at stripperen skal have kørselspenge. Mængden af kørselspenge kan variere alt efter hvor i landet dit arrangement bliver afholdt. Priserne er inddelt i postnumre, men det centrale Jylland og Aarhus området kommer til at koster 300 kroner, og det dyreste kørselstillæg i Jylland er Vendsyssel Nord. 

Se oversigt over kørselstillæg