Stripper Christel

Her får I en af DK’s absolut lækreste og hotteste strippere!

Med Christel får I en stripper der vil sørge for at hele selskabet kommer i helt rette stemning, med hendes lækre former og sensuelle bevægelser!
Christel leverer et klassisk stripshow, ned til mindste detalje.

Book Christel til næste fest – book allerede idag!!

Christel kan bookes til

  • Stripshow
  • Stripshow dobbelt kvinde/kvinde
  • Stripshow dobbelt mand/kvinde
  • Bodytequila
  • Strip undervisning
  • Topløs servering
  • Model arbejde
  • Værtinde
  • Promotion opgaver

Hej. Vi har lige lyst til at give lidt feedback på vores arrangement med Christel her til aften. Aldrig har vi oplevet et så veludført show, og tilpasset et par trætte gutter der virkelig forlængede aftenen for flere. Vi er dybt imponeret og vi ved hvem der skal bookes igen næste år.”

– Morten, Glamsbjerg

Hej Charlotte,Tak for god og hurtig service. Det er en fornøjelse. Har har besøg af Christel. Hun er en ener. Hun er virkelig dygtig og god fornemmelse for publikum. Meget professionel og erfaren. Du må hilse hende mange gange. ”

– Jan, Kolding

“VI ELSKEDE DET! Christel er bare JA TAK… Hun er skide sød, imødekommende, jordnær, hvilket gav os et rigtig godt indtryk fra start. Hendes show var bare fucking i skabet, vildt fræk, forførende også forstår hun at putte tease i striptease, der gjorde at alle på klubben blev opslugt og fast bundet hele showet igennem… Hende nupper vi gerne en anden gang!”

– Martin, Assens

“Hej Charlotte. Vi havde besøg af Christel her i går til vores polterabend. Christel var super sød og medgørlig i forhold til de små omgivelser osv. Hun gav os et super frækt show, som dagens hovedperson var absolut tilfreds med. Christel fik sat prikken over i’et for vores dag, det var dagens sidste begivenhed, udover almindelig fest, og det kunne simpelthen ikke være bedre en hvad Christel gav os!”

– Mads, Midtjylland

“Christel er fuldstændig enestående sød og lækker, vi er en håndfuld fyre som har haft Christel til topløs servering, fantastisk stripshow og masser af body tequilas, Christel er sød og dejlig, virkelig lækker og meget, meget smuk mvh”

– Anonym, Billund

Ring og book denne artist nu eller udfyld vores bookingformular – vi sidder klar!

Åbningstider booking telefon: 

Mandag-torsdag12.00-20.00
Fredag-lørdag12.00-02.00
Søndag12.00-18.00