Stripper i Nordjylland

Nordjyllands dygtigste og frækkeste strippere – klar til booking!

Book stripper i Nordjylland

Står du og skal bruge mange strippere eller søger du noget specifikt, så giv os et kald.
Pssst.. Vi har flere strippere end dem der ses på siden!

Ring og book vores artister allerede nu eller udfyld vores kontaktformular – vi sidder klar!

Åbningstider booking telefon:

Mandag-torsdag12.00-20.00
Fredag-lørdag12.00-02.00
Søndag12.00-18.00

Skal du bruge en stripper i Nordjylland?

Det er ved at være den tid på året, hvor der skal afholdes firmafester eller det er tid til, at der skal afholdes polterabend for din bedste kammerat eller veninde. Uagtet hvilket arrangement eller fest, du står med, så kan du være sikker på at en stripper vil kunne blæse taget af din bygning.

Vi tilbyder en lang række forskellige strippere i Nordjylland, som kan imødekomme en lang række forskellige anmodninger, temafester eller events – der er nærmest intet vi ikke kan hjælpe med. Nedenfor kan du læse hvorfor dit næste arrangement skal indeholde et stripshow. 

Strip i Nordjylland behøver ikke være det sædvanlige 

Mange tænker stripshows, som bare en stol, dæmpet lys og nøgenhed. Det behøver det ikke kun at være. Der er en lang række muligheder for at opleve den smukke menneskekrop på andet vis.

De seneste år er det blevet mere og mere populært at hyre topløs servering eller sushi piger til dine firmaarrangementer, damefrokoster eller polterabender. Topløs servering kommer i flere afstøbninger, både fra mænd og kvinder. Har din fest et tema kan en af vores artister komme i en udklædning passende til dit tema, kan komme i sit fineste lingeri eller kommet helt uden top på – valget er op til dig. Derudover sushi piger blevet populært til arrangementer, hvor maden skal serveres helt specielt. Sushi piger fungerer som et menneskeligt fad, hvor sushien er placeret strategisk rundt på en kvindekrop, som ligger fladt på et bord – det er bare at gribe an.  

Pakkeløsninger – Noget for enhver smag 

Tit og ofte så søger man ikke bare en enkelt ting. Det er ofte en kombination af flere ting, som er med til at løfte det hele til en højere enhed. Hos os har du mulighed for at få flere pakkeløsninger, som er oplagte til firmafester og større polterabender. En af de mest populære pakkeløsninger indeholder et dobbelt stripshow, hvor der kommer to artister og bliver til times topløs servering efter. Med to artister er det muligt både at booke en mandlig og kvindelig stripper, dette er perfekt til arbejdspladsen da langt de fleste arbejdspladser både har mænd og kvinder. 

Firmaarrangementer kan også blive løftet på andre måder end at andre skal smide tøjet. Vi tilbyder mange forskellige løsninger for firmaer, der ønsker et anderledes arrangement, som skubber medarbejderne tættere på hinanden. Det er muligt at få underholdning af ‘tæskeholdet’, som består af tre dværge, få stripundervisning eller leje en partybus. Kontakt os lad os høre om dit behov, og lad os forsøge at imødekomme det.

Vær opmærksom på kørselstillægget 

Når du skal bestille et arrangement, uanset om det er en enkelt stripper eller en lang række strippere, så skal du være opmærksom på at kørselstillægget varierer efter festens lokation. Strip i Nordjylland vil give et kørselstillæg på 350 kroner, og 400 kroner hvis lokationen er i Aalborg. De forskellige priser er rangeret og opstillet efter postnummer.

Du kan læse mere om kørselstillægget og priserne her.