Stripper på Sjælland

Sjællands dygtigste og frækkeste strippere – klar til booking!

Bestil stripper på Sjælland

Står du og skal bruge mange strippere eller søger du noget specifikt, så giv os et kald.
Pssst.. Vi har flere strippere end dem der ses på siden!

Ring og book vores artister allerede nu eller udfyld vores kontaktformular – vi sidder klar!

Åbningstider booking telefon:

Mandag-torsdag12.00-20.00
Fredag-lørdag12.00-02.00
Søndag12.00-18.00

Book en Stripper til dit arrangement på Sjælland 

Står du med et arrangement og mangler kreative forslag til at pumpe festen helt op i loftet, så taget løfter sig? Så har du måske overvejet at booke en stripper på sjælland. Strip på Sjælland er yderst populært for både mænd, kvinder, arbejdspladser, polterabender og damefrokoster. Der er næsten ikke et arrangement, som et stripshow ikke vil kunne gøre vildere. Vi tilbyder strippere, både mænd og kvinder, rundt på hele Sjælland og der er en stripper til enhver lejlighed – fræk servering og sushi piger, der er intet vi ikke kan klare.

Du kan læse med nedenfor om mange tilbud, du kan få til dit strip på sjælland  og hvad du skal være opmærksom på når du bestiller en stripper. 

Striptease til alle lejligheder 

En stripper behøver ikke være 20 minutter rundt om stol. Der er en lang række muligheder, som kan specialiseres til dit behov og dit arrangement. 

Næste gang der er firmafest, og maden kommer udefra, så kan I overveje hvordan den skal serveres. Det behøver hverken være en kedelig buffet eller tjenere som er nogle af chefens bekende, det kan være en spændende og pirrende oplevelse. Vi tilbyder blandt andet muligheden for at booke fræk servering, hvor vores artister kommer og serverer i en periode på aftenen. Det er muligt at få dem til at betjene jer i kostumer matchende med jeres temafest, de kan komme i lingeri eller den kan køres topløst. Det behøver hvertfald ikke bare være en nystrøget hvid skjorte og forklæde. 

Det er også muligt at bestille sushi piger, som er en anderledes måde at få serveret maden på, hvor sushi stykkerne er placeret strategisk rundt på en kvindekrop. 

Kvindlige stripshows og mandlige stripshows

Mange tror, at striptease er udelukkende for mænd, og det primært er en mandeting. Dette er dog ikke sagen. Stripshows er yderst populært blandt kvinder, og dette imødekommer vi ved at have et bredt udvalg af mandlige strippere. 

Med det brede udvalg af mandlige og kvindelige strippere, er det muligt at skabe en lang række pakkeløsninger, for dig som for eksempel ønsker både mandlige og kvindelige performere – hvor ofte er det at en arbejdsplads er udelukkende mænd eller kvinder? Med en pakkeløsning til for eksempel din firmafest, bestille et dobbelt stripshow med to strippere og en times topløs servering. Vi er åbne for andre muligheder, så kontakt os og lad os hjælpe dig med at skabe det bedste arrangement, som muligt.

Vigtige ting at huske når du bestiller en stripper 

Den vigtigste ting at huske inden dit arrangement er at snakke med din artist/artister om forventninger og grundreglerne. Der er visse ting som skal være på plads for at stripperen kan udføre sit job, og give jer den bedste oplevelse. Det gælder blandt andet om at stripperen skal have et sted at klæde om, adgang til stedets musikanlæg og aftalt hvorvidt man må tage billeder eller optage video under performancen. 

Alle disse ting skal der være styr på inden forestillingen går i gang for at alle for en god aften, og altid kan køre som planlagt.