Lej en stripper

Mød landets dygtigste og frækkeste strippere – klar til booking!

Hver og en af vores strippere er håndplukket. Vi bestræber os på at have de lækreste, skarpeste og mest professionelle artister. Derfor har vi ikke 50 artister, I kan vælge imellem. Til gengæld kan vi stå 100% inde for hver eneste artist hos os.

Bestil stripper

Står du og skal bruge mange strippere eller søger du noget specifikt, så giv os et kald.
Pssst.. Vi har flere strippere end dem der ses på siden!

Ring og book vores artister allerede nu eller udfyld vores kontaktformular – vi sidder klar!

Åbningstider booking telefon:

Mandag-torsdag12.00-20.00
Fredag-lørdag12.00-02.00
Søndag12.00-18.00

Lej en stripper i Danmark – Vi er landsdækkende inden for 1 time

Hos Charlotte Schou Strip og Event tilbyder vi kun det bedste. Hos os er du i centrum – hvilket tusindvis af glade kunder kan bekræfte. Når du vælger os som stripbureau, er du sikret ordenlighed og god planlægning. Du er også sikret Danmarks bedste artister – det er ikke bare noget vi siger.

Pigestrip hos Charlotte Schou – Dansk strip når det er bedst

Alle vores artister er særdeles nøje udvalgt, hvilket er din garanti for en god oplevelse. De strippere du finder i vores udvalg er branchens bedste og mest populære. De er både frække, skarpe serviceminded og hamrende dygtige strippere.

Stripper på Sjælland

Vi har et stort udvalg af strippere der kører på hele Sjælland. Vi dækker både Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstadsområdet og Sydsjælland. Er du i tvivl om hvilke strippere der er tillknyttet Sjælland, er du meget velkommen til at ringe.

Lej en stripper på hele SjællandBook her

Stripper i København

Er du placeret i eller nær København? Fantastisk! Så kan du vælge mellem et stort udvalg af strippere. Hvis du allerede ved hvilken artist du ønsker at bestille, så er det bare med at kontakte os. Hvis du er i tvivl, så ring og få hjælp. Vi finder den helt rigtige pige der passer på dine ønsker og kriterier.

Book en stripper i København og omegn – Book her

Stripper i Jylland

Vi har et fantastisk udvalg af strippere på Jylland. Vi står klar til at rykke ud uanset hvor dit event eller arrangement finder sted i Jylland. Udover storbyerne besøger vi ofte Vejle, Randers, Esbjerg, Holstebro, Thy og mange flere byer. Du skal dog være opmærksom på, at der kan forekomme varieret kørselstillæg afhængig af hvor eventet finder sted.

Hyr en stripper i Jylland (både Syd-, Midt og Nordjylland) – Book her

Stripper i Aarhus

Vores piger er altid et hit i Aarhus. Og Aarhus er altid et hit hos os. Er du placeret i omegnen er Aarhus, skal du ikke tøve med at kontakte os. Sammen finder vi den helt rigtige stripper til netop dit event. 

Bestil en stripper i AarhusBook her

Stripper i Aalborg

Gå ikke glip af vores skarpe udvalg af danske professionelle strippere i Aalborg og omegn. Vi besøger Aalborg igen og igen – og det er altid en succes. Holder du et arrangement, en fest, en polterabend eller andet, så tag fat i os. Sammen finder vi de(n) rigtige artist(er) til netop dit arrangement. 

Slå til nu og lej en stripper på AalborgBook her

Stripper i Esbjerg, Randers og Kolding

Du har nu mulighed for at lande direkte på en af vores område-sider til Esbjerg, Randers og Kolding. Vi oplever stor efterspørgsel fra disse byer. Når i ringer fra en af disse byer ved vi, at det altid bliver en fest uden lige. 

Læs mere om Esbjerg, Randers eller Kolding.

Stripper på Fyn

Charlotte Schou Strip og Event dækker hele Fyn. Selvom flere af vores strippere er lokaliseret nær Odense, besøger vi også resten af Fyn. Er du klar til et brav af en oplevelse? Så slå til i dag!

Vi tilbyder booking af stripper på hele FynBook her

Stripper i Odense

Er du på udkig efter sexede, frække og skarpe strippere i Odense og omegnen? Charlotte Schou Strip og Event har artisterne du søger! Ring og fortæl os om dine ønsker til pige, så finder vi den helt rigtige pigestripper til dig.

Lej en stripper i Odense og omegn – Book her

Stripper på Lolland/Falster og øerne

Ja tak – vi dækker også alle øerne såsom Lolland/Falster. Uanset om du står og mangler en stripper akut eller til et planlagt arrangement, har vi artisterne klar. 

Lej en stripper på Øerne, Lolland og Falster – Book her