Stripper i Kolding

De dygtigste og frækkeste strippere i Kolding– klar til booking!

Bestil stripper i Kolding

Står du og skal bruge mange strippere eller søger du noget specifikt, så giv os et kald.
Pssst.. Vi har flere strippere end dem der ses på siden!

Ring og book vores artister allerede nu eller udfyld vores kontaktformular – vi sidder klar!

Åbningstider booking telefon:

Mandag-torsdag12.00-20.00
Fredag-lørdag12.00-02.00
Søndag12.00-18.00

Lej en stripper i Kolding

Vil du leje en stripper i Kolding? Så er du havnet det rigtige sted. Hos Charlotte Schou Strip og Event tilbyder vi stripshows af høj kvalitet i Kolding og omegn.

Vi er leveringsdygtige over hele landet. Vores udvalg af strippere er nøje udvalgt, og vi kan levere shows i hele landet. Det gælder naturligvis også i Kolding. Når du lejer en stripper i Kolding gennem os, får du et stort udvalg, og vi har mulighed for at levere forskellige former for stripshows, afhængigt af hvad du ønsker. 

Vores strippere har hver især personlige kompetencer, men fælles for dem alle er, at de kan skabe et unikt, underholdende og frækt stripshow, der helt sikkert vil gøre aftenen uforglemmelig – uanset, om der er tale om en polterabend, en julefrokost eller som underholdning til en middag med vennerne eller veninderne.

Stripshow i Kolding – vi tilbyder det hele

Hos Charlotte Shou Strip og Event får du udelukkende det bedste af det bedste. Vores strippere hører til blandt den absolutte top, og vi vælger alle vores strippere med omhu, så du kan få den bedst mulige oplevelse.

Du er garanteret et stripshow i verdensklasse, uanset om du ønsker at leje pigestrip i Kolding, mandestrip, topløs servering eller en af vores mange andre ydelser. Vi har helt sikkert en løsning, der matcher dine ønsker, så du kan få præcis det show, du ønsker.

Et typisk stripshow, som de fleste booker, varer omkring 12-15 minutter og indeholder et almindeligt stripshow. Ønsker du et vildere stripshow af længere varighed, tilbyder vi også skræddersyede pakkeløsninger, der gør festen endnu mere farverig.

Kombinér forskellige ydelser, der matcher dine ønsker, når du booker en stripper i Kolding – vælg eksempelvis topløs servering, stripshows og body tequila for at få festen til at dampe af erotik og gøre den helt uforglemmelig.

Du kan leje en stripper i Kolding indenfor en time

Uanset, om stripshowet på forhånd er planlagt, eller det er en impulsiv idé, der opstår i løbet af aftenen, kan vi levere shows i det meste af landet inden for en time. Det gælder også for Kolding og omegn.

Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os via vores booking-formular eller ringe til os på (+45) 20 36 26 63, så gør vi vores bedste for at imødekomme dit behov. Afhængigt af, hvilken type stripshow du ønsker, kan det være nødvendigt, at du booker på forhånd, men i de fleste tilfælde kan du leje en stripper i Kolding med kort varsel.

Sådan booker du en stripper i Kolding

Vi tager imod bookinger over telefonen og via vores kontaktformular. Du kan ringe til os fra søndag til torsdag mellem 12.00-22.00 og fra fredag til lørdag mellem 12.00-02.00, hvor vi sidder klar til at besvare dit opkald.

Du kan altid booke en hvilken som helst ydelse, vi tilbyder, men hvis du eksempelvis har behov for topløs servering, en sushipige eller et mere specifikt ønske, kan det være en fordel, hvis du booker i god tid, da vi ikke kan garantere, at vi kan stille netop dén specifikke ydelse til rådighed med kort varsel.