Stripper på Fyn

Vi har Fyns dygtigste og frækkeste strippere – klar til booking!

Book stripper på Fyn

Står du og skal bruge mange strippere eller søger du noget specifikt, så giv os et kald.
Pssst.. Vi har flere strippere end dem der ses på siden!

Ring og book vores artister allerede nu eller udfyld vores kontaktformular – vi sidder klar!

Åbningstider booking telefon:

Mandag-torsdag12.00-20.00
Fredag-lørdag12.00-02.00
Søndag12.00-18.00

Her finder du det bedste udvalg af strippere på Fyn

Skal du være med til at arrangere den næste firmafest, eller skal du måske stå for at arrangere en fødselsdag for en ven eller veninde, så bør du overveje at booke en stripper. Med et stripshow får du en mulighed for at skabe et godt twist til festen, da der vil komme et indslag, som helt sikkert vil skabe glæde rum om i forsamlingen. Hos Charlotte Schou Strip og Event, er vi et bureau, som tilbyder vi på mande- og pigestrip, og vi kan dække hele Fyn med dansk strip i topklasse til en fordelagtig pris.

Dette tilbyder vi

Hvis du vælger at benytte os, når du skal bestille et stripshow, booke eventpiger eller lignende, vil du opleve, at du har et hav af forskellige muligheder, som hver især kan sætte sit forrygende præg på en festlig aften. Selvfølgelig har du mulighed for at bestille en klassisk striptease, som enten indebærer mande- eller pigestrip. Men dette er langtfra det eneste, som vi tilbyder. 

Først og fremmest tilbyder vi skræddersyede shows til enhver lejlighed, hvilket kan være alt fra en julefrokost til en polterabend, hvor du kan give din bedste ven eller veninde mulighed for at modtage stripundervisning, hvilket er blevet utroligt populært. 

Derudover er der rig mulighed for at booke alle mulige former for andre frække forslag til din fest. Her kan blandt andet være tale om frække eventpiger, som kan stå for serveringen, hvor der vil være muligheder for alt fra topløs servering til servering iført frækt lingeri. 

En af de helt populære løsninger hos os er de mange pakkeløsninger, som du kan bestille til din næste fest. Disse pakker består typisk af en fræk kombination af strip og alkohol.

Et eksempel kan være en pakke som består af: Et stripshow, to timers nøgen servering og 10 bodytequilas.

Værd at vide inden du bestiller en stripper

Dog er der visse ting, som du bør være opmærksom på, inden du booker en stripper. Den første væsentlige ting er betalingen. Her bør du vide, at der afregnes kontant, når artisten ankommer, hvis ikke andet er aftalt. Dertil følger en række praktiske aspekter, som du bør være klar over, hvis du bestiller en stripper.

Der forlanges, at artisten har et rum at klæde om i. Derudover er det meget vigtigt, at gulvet er helt ryddet og rent, så risikoen for uheld mindskes. Ydermere skal artisten have mulighed for at tilslutte det valgte musik, enten via AUX, CD eller Bluetooth. Det er en super god idé, hvis du aftaler dette med artisten på forhånd. 

Til sidst er det essentielt, at du aftaler med artisten på forhånd, hvem der skal i stolen, sørg i denne forbindelse for, at have en velegnet stol klar, helst uden armlæn eller hjul. 

Som det aller sidste twist, skal det nævnes at et stripshow uden tvivl fungerer bedst, hvis du som vært har sørget for en lækker dæmpet belysning, da det uden tvivl er med til at sætte den bedste og frækkeste stemning.

Bestil stripper i dag