Stripper i Esbjerg

Esbjergs dygtigste og frækkeste strippere – klar til booking!

Bestil stripper i Esbjerg

Står du og skal bruge mange strippere eller søger du noget specifikt, så giv os et kald.
Pssst.. Vi har flere strippere end dem der ses på siden!

Ring og book vores artister allerede nu eller udfyld vores kontaktformular – vi sidder klar!

Åbningstider booking telefon:

Mandag-torsdag12.00-20.00
Fredag-lørdag12.00-02.00
Søndag12.00-18.00

Lej en stripper i Esbjerg

Ønsker du at leje en stripper i Esbjerg? Hos Charlotte Schou er vi blandt landets førende stripbureauer, og vi er naturligvis klar til at give dig en uforglemmelig aften i Esbjerg.

Hos Charlotte Schou Strip og Event har vi et stort udvalg af strippere, der er klar til at levere en fræk og uforglemmelig oplevelse. Vi har strippere til rådighed i hele landet, hvilket naturligvis også gælder, når du vil leje en stripper i Esbjerg.

Vores team består af professionelle stripper, der kan skabe et unikt, frækt og pirrende stripshow, uanset hvor i Esbjerg du befinder dig. Typisk vil der være tale om polterabends, julefrokoster eller lignende arrangementer, når vores strippere rykker ud, men der er ingen grænser – det er helt op til dig, hvilken anledning vores strippere skal komme ud til.

Sådan lejer du en stripper i Esbjerg

Ønsker du at leje en stripper i Esbjerg, er vi klar til at hjælpe dig. Du får et intet mindre en spektakulært stripshow, der matcher præcis dine ønsker – uanset, om du vil have pigestrip, mandestrip, sushipige, topløs servering eller et helt andet til dit arrangment i Esbjerg, står vi til rådighed.

Der er flere måder, hvorpå du kan booke en stripper i Esbjerg gennem vores side; enten ved at ringe til os direkte på (+45) 20 36 26 63, sende en mail til info@charlotteschou.dk eller via vores bookingformular direkte her på siden. Den finder du her.

Du er garanteret strip af høj kvalitet, når du booker gennem os. Vi stille høje krav til vores strippere, og vores team består udelukkende af de bedste strippere, landet har at byde på. Samtidig kan du være sikker på, at du får præcis dét, vi har aftalt.

Lej en stripper i Esbjerg alle ugens dage

Skal du bruge en stripper til at fuldende dit arrangement i Esbjerg, er vores team klar til at rykke ud på alle ugens dage. Vi kan i de fleste tilfælde levere en stripper i Esbjerg inden for en time, og du bestemmer selv omfanget af showet. 

Ligegyldigt, hvilken dag der er tale om, har du mulighed for at leje en stripper i Esbjerg gennem os. Vi tager imod bookinger fra søndag til torsdag i tidsrummet 12.00-22.00 samt fredag og lørdag fra 12.00-02.00.

Du behøver altså ikke at booke på forhånd, hvis du først beslutter dig for, at hyre en stripper sent på aftenen. Såvidt det er muligt vil vi altid hjælpe dig, uanset om du ringer med kort varsel eller ude i god tid, når du ønsker at leje en stripper.

Hvad kan jeg forvente?

Vores strippere leverer show, der matcher ethvert ønske og behov. Det eneste, du skal gøre, er at angive, hvilken form for strip du ønsker. Typisk lejer vores kunder pigestrip eller mandestrip, men du har også mulighed for at leje en sushipige, topløs betjening, en drag queen eller hvad der falder i din smag.

Typisk varer et stripshow mellem 12-15 minutter, men du vælger selv, om det skal vare længere. Samtidig kan du, når du lejer en stripper i Esbjerg, booke forskellige ydelser, så du får præcis det stripshow, du ønsker.