Fantastisk show af Chloe!

marts 12, 2023

Jeg afviklede Chloe til den 21 års fødselsdag jeg var dj til igår lørdag 11/3, og nu det efterhånden hverdag for mig at se dansere, men dette show var over alle forventninger, og både gæster og fødselaren var helt oppe at ringe efterfølgende..

Hun performede foran 85-100 gæster, så sceneskræk er hun bestemt ikke, og fik involveret flere gæster, samt givet alle et stort smil og et lille grin med på vejen også.

Tak for oplevelsen Chloe, du har gjort det igen❤️

Nicolaj Hartvig

Utrolig søde Laura ❤️

november 8, 2020

Laura kan varmt anbefales.

Laura passede godt på os i hele 7 timer og var virkelig godt selskab.

Meget udadvendt og charmerende😀

Tak for godt selskab, det er ikke sidste gang.

/Bobdrengene

Kristian Sørensen

Super show fra Jackie

november 2, 2020

Vi havde Jackie forbi til en 30-års fødselsdag. Hun lavede et super godt strip show, hvor fødselaren fik en oplevelse for livet, og mere end 30 gæster var godt underholdt. Hun kan klart anbefaledes det var alle pengene værd.

Jeppe

Super dygtig og flot Alexa

august 24, 2020

Alexa gjorde det simpelthen så godt til mine kammeraters svendegilde i lørdags. Virkelig god service og super udadvendt og glad pige som gav den bedste optræden. Det var helt sikkert ikke sidste gang.

Tobias

Udadvendt & Utrolig dygtig

august 2, 2020

Mille(Michela) lavede et super show her den 1 august 2020. Hun er super dygtig, smilende og lever sig meget ind i “opgaven” hun kan klart anbefales.

Mark k

5 stjerner er sku for lidt (hun får 10/10)

maj 10, 2020

Jordin var super professionel, imødekommende og piv fræk! Hun fortryllede hele mit selvskab med sin død lækre personlighed, hun var både sød og spicy på samme tid og hendes service overgik alle forventninger! Vi savner hende allerede 🙂

William fra Vejle

top chou

marts 21, 2020

Alexa gjorde min fødselsdags fest til en helt speciel stemningen kom helt i top , det var et fantastisk flot og prof chou hun lavede , kan kun varmt anbefale hende et virkelig smuk pige i et fantastisk humør og som ved hvad hun gør , tusinde tak for en rigtig god oplevelse lørdag d. 7/3-20 venlig hilsen Kaj

Kaj Pedersen

Ann er suveræn!!

februar 10, 2020

Hejsa,

Vil sige at Ann er en utrolig person, der er ærlig og ikke bange for at sige sin mening!! Kender hende fra tidligere, og man tager ikke fejl af hende, WYSIWYG Og det er ikke ondt ment, tværtimod!! De varmeste anbefalinger herfra!!

Rasmus

Professionelle mike

april 27, 2019

Ville sige tusind tak for et super godt show fra mike😊 Han var rigtig god og alle var meget tilfredse, kan godt anbefales😊 Skulle også sige tak fra min datter for det gode optræden selvom hun blev meget flov. Men en aften hun aldrig vil glemme😊 Tusind tak mike😊😊

Linda Jørgensen

Super service og en fantastisk dejlig og smuk pige

februar 20, 2019

Super service og en fantastisk dejlig og smuk pige med et mega lækkert show! Hun kan varmt anbefales, da hun både er vildt lækker med hendes røde hår og hendes tusser, og hendes show var super fedt, og rigtig frækt!

Pigen hedder Hailey og har den bedste anbefaling med her!

Kåre Nielsen

Fantastisk polterabend med Casanova

februar 20, 2019

Hej Charlotte og Casanova. Vi havde en fantastisk aften i selskab med en meget professionel ung herre igår aftes til polterabend. Selv da brandalarmen gik igang pga al hans røg forblev han professionel. Tusind tak for et fantastisk første stripshow for mange af os der havde glæden af at se den meget charmerende Casanova igår aftes. Han gjorde det VIRKELIG godt og var rigtig god til også inddrage andre end bruden, vi følte os alle lidt specielle igår aftes både under stripshowet og da vi havde fornøjelsen af ham til topløs betjening. Bestemt ikke sidste gang jeg booker hos jer hvis jeg skal bruge en pæn mand en anden gang.

De bedste hilsner fra Kirstine og resten af polterabendgruppen.

Kir Normann

Uovertruffen kundeservice

februar 20, 2019

Charlotte har med uovertruffen kundeservice, hjulpet mig med at finde de helt rigtige eventpiger til mit arrangement. Charlotte brugte tid på at forstå os og vores behov og jeg fik på intet tidspunkt det indtryk, at der bare var tale om business. Hun efterlod mig med det indtryk, at det var vigtigt for hende at mit arrangement blev en succes.

Andersen

Nøj et godt show

februar 20, 2019

Vi havde Michela ude en tur og hun gjorde et formidagbelt show kunne ikke være bedre!

Jakob Nielsen

Altid god service og venlige

februar 20, 2019

Altid god service og venlige. Har brugt dem 4 gange, og vil til enhver tid bruge dem igen. 5 * herfra

Anne's Bodega

Top professionelle piger og super kundeservice.

februar 20, 2019

Top professionelle piger og super kundeservice.

Anonym

Skønne piger - seriøs forretning!

februar 20, 2019

Skønne piger – seriøs forretning – varme anbefalinger herfra.

Holder hvad der loves.

CopenhagenTAN